Out of range hatası nasıl çözülür?

carlsbergg

Çalışkan
Normalde bu hata, çözünürlük olmaması gereken bir ayara geldiğinde çıkıyormuş, ama ben bilgisayarı dün normal bir şekilde kullanıp kapattıktan sonra bugün açmayı denedim ve böyle bir hata ile karşılaştım. HDMI kablosunu çıkarıp geri taktım ama düzelmiyor.

Deneyeceğim, ekran kartı çalıştırdigim an arka braketi ısıtıyor, ekran kartında bir problem yoktur değil mi?
Yok, sanmıyorum. Şimdi bir çok nedeni olabilir. Dün sorunsuzdu, bugün açtın sorun yaşadın. RAM'leri silgiyle sil, geri tak mesela. Kabloları tekrar çıkar, tak. Kasa gücünü PSU'yu kapatıp tamamen boşalt. Kabloyu VGA, DP, HDMI değiş, dene. Çok yapılacak işlem var.

Hocam RAM'leri teker teker temizleyip denedim, ekran kartı Power'ini takıp çıkardım, farklı HDMI denedim ama olmadı, elimde de ekstra DP yok. Başka ne önerirsiniz alternatif olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RAM'leri teker teker temizleyip denedim, ekran kartı Power'ini takıp çıkardım, farklı HDMI denedim ama olmadı, elimde de ekstra DP yok. Başka ne önerirsiniz alternatif olarak?

Kasa çalışıyor ama monitörde bu yazı yazıyor, değil mi? Klavye ve mouse'ta ışık var, yani çalışıyor PC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…