Steam üzerinden eğer bu paketi alırsam, bana bende zaten olanların kopyası gelir mi? Bu pakette yer alan The Outlast Trials ve DLC'si hariç bütün oyunlara sahibim çünkü.
Steam üzerinden eğer bu paketi alırsam, bana bende zaten olanların kopyası gelir mi? Bu pakette yer alan The Outlast Trials ve DLC'si hariç bütün oyunlara sahibim çünkü. Eki Görüntüle 94481
Hocam kopyası vs. gelmeyecektir uyarısı da vermiyor bunlar. Bunları arkadaşa vs. atmak için kopyası benim Steam envanterime gelir diye tahmin ediyorum. Fakat bilen bir kişiden bilgi almak istiyorum.
Bak dostum mesela bu oyunda bu uyarıyı veriyor.
Ama Outlast paketinde öyle bir uyarı bulunmamakta. O yüzden soruyorum envanterime kopyaları gelecek mi diye.
Hocam kopyası vs. gelmeyecektir uyarısı da vermiyor bunlar. Bunları arkadaşa vs. atmak için kopyası benim Steam envanterime gelir diye tahmin ediyorum. Fakat bilen bir kişiden bilgi almak istiyorum.
Çünkü biri Bundle, diğeri oyunun ayrı bir paketi. Gold Edition ve Silver Edition gibi. İkisinin de mantığı aynı, Outlast Bundle'ını alırsanız sizdekiler hariç diğerleri kütüphaneye gelecek. Fiyat aynı, değişmiyor.
Kral senin derdin ne? Düşündürücü emojisini konudan bir şey anlamadığım için attım. Yardım isteyerekten konu açmışsınız yazdığım şeye beğenmedim atıyorsunuz ne istediğinizi anlayamıyorum ki Dostum, şöyle açıklayayım; oyunları Bundle olarak alınca fiyatında belirli bir indirim oluyor belli bir kazanç sağlaması için ve bu Bundle’da mevcutta zaten bir oyununuz olunca fiyattan bunu düşüyor ve sanki yine bundle’ı almışsınız gibi gözüküyor. Herhangi bir linç falan da atmadım amacınız ne Yardım ediyoruz karşılığa bak.
Bazı oyun paket veya bundle’larında sizde olsa bile düşmeyebiliyor, firmaya bağlı sanırım.