Çözüldü Outlast Franchise Bundle satın alımda kopyaları gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba,

Steam üzerinden eğer bu paketi alırsam, bana bende zaten olanların kopyası gelir mi? Bu pakette yer alan The Outlast Trials ve DLC'si hariç bütün oyunlara sahibim çünkü.

Çözüm
Fiyattan düşüyor. Mesela Metro Saga paketini örnek verelim:

Normal fiyatı görüldüğü üzere 45 dolar. Ben iki oyuna sahibim ve bu yüzden fiyat düşüyor:

Alacağınız paketin normal fiyatı zaten 18 dolar. Sizde de fiyatı düşmüş yani:

Sadece sizde olmayan oyunları alırsınız. Sizde olan oyunların kopyası gelmez.
Merhaba,

Steam üzerinden eğer bu paketi alırsam, bana bende zaten olanların kopyası gelir mi? Bu pakette yer alan The Outlast Trials ve DLC'si hariç bütün oyunlara sahibim çünkü.
Eki Görüntüle 94481
Sizde olmayanlar kütüphanenize gelir, diğerleri sanki yokmuş gibi geçerli olur çünkü sizde var.

Sizde olmayanlar kütüphanenize gelir, diğerleri sanki yokmuş gibi geçerli olur çünkü sizde var.
Hocam kopyası vs. gelmeyecektir uyarısı da vermiyor bunlar. Bunları arkadaşa vs. atmak için kopyası benim Steam envanterime gelir diye tahmin ediyorum. Fakat bilen bir kişiden bilgi almak istiyorum.

Bak dostum mesela bu oyunda bu uyarıyı veriyor.

Ama Outlast paketinde öyle bir uyarı bulunmamakta. O yüzden soruyorum envanterime kopyaları gelecek mi diye.

Hocam anlamıyorsan yorum yapma ne diyeyim.

Çünkü biri Bundle, diğeri oyunun ayrı bir paketi. Gold Edition ve Silver Edition gibi. İkisinin de mantığı aynı, Outlast Bundle'ını alırsanız sizdekiler hariç diğerleri kütüphaneye gelecek. Fiyat aynı, değişmiyor.

Fiyattan düşüyor. Mesela Metro Saga paketini örnek verelim:

Normal fiyatı görüldüğü üzere 45 dolar. Ben iki oyuna sahibim ve bu yüzden fiyat düşüyor:

Alacağınız paketin normal fiyatı zaten 18 dolar. Sizde de fiyatı düşmüş yani:

Sadece sizde olmayan oyunları alırsınız. Sizde olan oyunların kopyası gelmez.

Çözüm
Eki Görüntüle 94484
Hocam anlamıyorsan yorum yapma ne diyeyim.
Kral senin derdin ne? Düşündürücü emojisini konudan bir şey anlamadığım için attım. Yardım isteyerekten konu açmışsınız yazdığım şeye beğenmedim atıyorsunuz ne istediğinizi anlayamıyorum ki Dostum, şöyle açıklayayım; oyunları Bundle olarak alınca fiyatında belirli bir indirim oluyor belli bir kazanç sağlaması için ve bu Bundle’da mevcutta zaten bir oyununuz olunca fiyattan bunu düşüyor ve sanki yine bundle’ı almışsınız gibi gözüküyor. Herhangi bir linç falan da atmadım amacınız ne Yardım ediyoruz karşılığa bak.

Bazı oyun paket veya bundle’larında sizde olsa bile düşmeyebiliyor, firmaya bağlı sanırım.

Teşekkür ederim detaylı bir şekilde açıklama yaptığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…