Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Fiyattan düşüyor. Mesela Metro Saga paketini örnek verelim:
Normal fiyatı görüldüğü üzere 45 dolar. Ben iki oyuna sahibim ve bu yüzden fiyat düşüyor:
Alacağınız paketin normal fiyatı zaten 18 dolar. Sizde de fiyatı düşmüş yani:
Sadece sizde olmayan oyunları alırsınız. Sizde olan oyunların kopyası gelmez.
Normal fiyatı görüldüğü üzere 45 dolar. Ben iki oyuna sahibim ve bu yüzden fiyat düşüyor:
Sizde olmayanlar kütüphanenize gelir, diğerleri sanki yokmuş gibi geçerli olur çünkü sizde var.Merhaba,
Steam üzerinden eğer bu paketi alırsam, bana bende zaten olanların kopyası gelir mi? Bu pakette yer alan The Outlast Trials ve DLC'si hariç bütün oyunlara sahibim çünkü.
Eki Görüntüle 94481
Hocam kopyası vs. gelmeyecektir uyarısı da vermiyor bunlar. Bunları arkadaşa vs. atmak için kopyası benim Steam envanterime gelir diye tahmin ediyorum. Fakat bilen bir kişiden bilgi almak istiyorum.Sizde olmayanlar kütüphanenize gelir, diğerleri sanki yokmuş gibi geçerli olur çünkü sizde var.
Bak dostum mesela bu oyunda bu uyarıyı veriyor.
Ama Outlast paketinde öyle bir uyarı bulunmamakta. O yüzden soruyorum envanterime kopyaları gelecek mi diye.
Hocam anlamıyorsan yorum yapma ne diyeyim.
Hocam kopyası vs. gelmeyecektir uyarısı da vermiyor bunlar. Bunları arkadaşa vs. atmak için kopyası benim Steam envanterime gelir diye tahmin ediyorum. Fakat bilen bir kişiden bilgi almak istiyorum.
Bak dostum mesela bu oyunda bu uyarıyı veriyor.
Eki Görüntüle 94482
Ama Outlast paketinde öyle bir uyarı bulunmamakta. O yüzden soruyorum envanterime kopyaları gelecek mi diye.
Çünkü biri Bundle, diğeri oyunun ayrı bir paketi. Gold Edition ve Silver Edition gibi. İkisinin de mantığı aynı, Outlast Bundle'ını alırsanız sizdekiler hariç diğerleri kütüphaneye gelecek. Fiyat aynı, değişmiyor.
Fiyattan düşüyor. Mesela Metro Saga paketini örnek verelim:
Kral senin derdin ne? Düşündürücü emojisini konudan bir şey anlamadığım için attım. Yardım isteyerekten konu açmışsınız yazdığım şeye beğenmedim atıyorsunuz ne istediğinizi anlayamıyorum kiEki Görüntüle 94484
Hocam anlamıyorsan yorum yapma ne diyeyim.
Bazı oyun paket veya bundle’larında sizde olsa bile düşmeyebiliyor, firmaya bağlı sanırım.
Teşekkür ederim detaylı bir şekilde açıklama yaptığın için.Fiyattan düşüyor. Mesela Metro Saga paketini örnek verelim:
Eki Görüntüle 94489
Eki Görüntüle 94490
Eki Görüntüle 94491
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-