Detaylar
Kim cevapladı?Bence oynanır, sonuçta oyunun solo modu da gayet korku ve gerilim hissettiriyor. Olay sizde bitiyor yine de.
dalmatianpelican
Yetkin
Oynanir ama sıkıyor tek basina. Ben sadece haritalarin ilk bolumlerini oynamistim. Diger bolumlerde 4 kisilik isi tek basina yapinca tum haritayi dolaniyorsun falan keyif vermiyor.
Stardew Valley
Deneyimli
Oynanır.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Outlast Trials tek başına oynanır zor bir oyun değil. Belirli başlı mekanikleri çözünce zorda oynansa bile inanılmaz basit geliyor.
Ama tek başına oynamak bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor çünkü tüm harita da dolaşıyorsun ve aynı şeylerden 3-4 kere yapmak zorunda kalıyorsun.
Ama tek başına oynamak bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor çünkü tüm harita da dolaşıyorsun ve aynı şeylerden 3-4 kere yapmak zorunda kalıyorsun.
Josh
Uzman
Tek kişi oynamak zevk verir mi? Oynayacak arkadaşım yok.
Ben yazın tek başıma çok fazla oynadım ve bayağı bir zevk aldım. Ama şimdi tek sarmıyor.
iamnoobhas
Uzman
Oynanmaz tek başına sürekli oynayan birisi olarak söylüyorum.
Bence oynanır, sonuçta oyunun solo modu da gayet korku ve gerilim hissettiriyor. Olay sizde bitiyor yine de.
Eki Görüntüle 210216
Diğerlerinin yapacağı işleri de siz yapıyorsunuz. Aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak bir süre sonra bayacaktır.
Oynanir ama sıkıyor tek basina. Ben sadece haritalarin ilk bolumlerini oynamistim. Diger bolumlerde 4 kisilik isi tek basina yapinca tum haritayi dolaniyorsun falan keyif vermiyor.
Outlast Trials tek başına oynanır zor bir oyun değil. Belirli başlı mekanikleri çözünce zorda oynansa bile inanılmaz basit geliyor.
Ben yazın tek başıma çok fazla oynadım ve bayağı bir zevk aldım. Ama şimdi tek sarmıyor.
Peki oyun rastgele 3 kişi daha bulur mu? Ben gibi tek olanlarla beraber oynamak mümkün mü? İletişim kopuk olur ama hiç yoktan yanımda birileri olmuş olur. Maç arama esnasında rastgele kişileri bulma seçeneği olursa süper olur.Oynanmaz tek başına sürekli oynayan birisi olarak söylüyorum.
dalmatianpelican
Yetkin
Evet rastgele kısılerle oynayabılıyorsun ama lıder kım olursa oynayacagınız harıtayı ve bolumu o kısı secıyor.Peki oyun rastgele 3 kişi daha bulur mu? Ben gibi tek olanlarla beraber oynamak mümkün mü? İletişim kopuk olur ama hiç yoktan yanımda birileri olmuş olur. Maç arama esnasında rastgele kişileri bulma seçeneği olursa süper olur.