belki ben biraz abarıyor olabilirimde, bu arkadaşda suyunu çıkarıyor. Outlast'ın dünya çapında ne kadar tutulduğunu bir araştırın isterseniz. Akıl hastanesinde geçen bir film kesinlikle tutacaktır.
Oyunlarının aksine evreni irdelese güzel olur. Lore da potansiyel var ancak oyunları "sen varsın, yürüyorsun, normalde kült olması gereken garip yaratıklar ekranına bağırarak fırlıyor, kaçıyon, kameranın pili bitiyor not stonks" dan ibaretti.
Outlast 1'in senaryosu bir bana mı kötü geldi. Aşırı klişe ve aynısından daha önce gördüğüm bir konsept. Sonu da çok kötü ve anlaşılmazdı. Hikayeyi tam olmasa da nispeten anlamak için DLC bitirmek lazım bu da ayrı bir eksi puan. Aynı Dying Light gibi asıl finali DLC ile satıyorlarmış gibi hissettim. 2. Oyun da klişe bir konsepte sahip ama ben daha başarılı bulmuştum. Her ne kadar atmosfer konusunda ilk oyun daha iyi olsa da 2. Oyunun okul sahneleri ve hikayesi beni daha çok etkilemişti. Travmatik birinin travmaları ile yüzleşme hikayelerini severim. Duygusal yönden de hafif etki etmişti. 3. Oyunu oynamadım Co-op olduğunu duyunca.