Outlast'ın Filmi Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11454
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 583
  • Etiketler Etiketler
    outlast
Gene berbat bir oyun filmi geliyor. Bir tane bile güzel oyun filmi yok. Hepsi vasat bile değil çok kötü yani. Umarım Outlast bu döngüyü kırabilir.
Konsept olarak güzel olmaya aday, bütçe varsa ve emek de verirlerse güzel bir şey çıkabilir. Çıkınca bir fikir ediniriz artık fragmanlardan.

belki ben biraz abarıyor olabilirimde, bu arkadaşda suyunu çıkarıyor. Outlast'ın dünya çapında ne kadar tutulduğunu bir araştırın isterseniz. Akıl hastanesinde geçen bir film kesinlikle tutacaktır.
İkiniz de abartıyorsunuz, boşa kavga etmeyin.

Senaryosu ve evreni gayet güzel, yeni bir senaryo anlatmasına gerek yok. İlk oyunu DLC ile beraber anlatsa bile olur benim için.

Oyunlarının aksine evreni irdelese güzel olur. Lore da potansiyel var ancak oyunları "sen varsın, yürüyorsun, normalde kült olması gereken garip yaratıklar ekranına bağırarak fırlıyor, kaçıyon, kameranın pili bitiyor not stonks" dan ibaretti.

Son düzenleme:
Untildown da öyle oldu. Eskiden romanlar, kitaplar film olurdu ki şimdi oyunlar film olmaya başladı.

Outlast 1'in senaryosu bir bana mı kötü geldi. Aşırı klişe ve aynısından daha önce gördüğüm bir konsept. Sonu da çok kötü ve anlaşılmazdı. Hikayeyi tam olmasa da nispeten anlamak için DLC bitirmek lazım bu da ayrı bir eksi puan. Aynı Dying Light gibi asıl finali DLC ile satıyorlarmış gibi hissettim. 2. Oyun da klişe bir konsepte sahip ama ben daha başarılı bulmuştum. Her ne kadar atmosfer konusunda ilk oyun daha iyi olsa da 2. Oyunun okul sahneleri ve hikayesi beni daha çok etkilemişti. Travmatik birinin travmaları ile yüzleşme hikayelerini severim. Duygusal yönden de hafif etki etmişti. 3. Oyunu oynamadım Co-op olduğunu duyunca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…