Iwlenglish
Uzman
Abim muhasebeci. Kurumsal bir maile sahip. İki tane laptopu var. İkisinde de mail geldiği anda düşüyordu. Abimin iki bilgisayarından birine format atmam gerekti. Format attıktan sonra 2021 Outlook kurdum. Diğer bilgisayarında 2019 Outlook kuruluydu. Kurumsal maili ile (info@ ile başlayan) giriş yaparken diğer bilgisayarında POP olarak kullandığını bilmeden direk IMAP olarak kurdum. Sonrasında .pst uzantılı aldığım 10GB yedek dosyayı IMAP Outlook'ta içe aktardım. Uzun süre gelen kutusu eşitleniyor yazdı. Port olarak doğru ayarları yapsam da yeni mail gelmiyordu yani ben Gmail hesabımdan kurumsal maile e-posta attığımda gitmiyor fakat kurumsal mailden kendime e-posta attığımda geliyordu. Sonra Office bütün programlarını tamamen silip 2019 Outlook kurdum. Office programlarını silmeme rağmen kurduğumda abimin maili direk algıladığını gördüm. Denetim Masası'ndan "Mail"e girdim. Oradan E-posta, veri dosyası, profili sildim. Sonrasında en baştan POP olarak kurulum yaptım fakat sorun devam ediyor. Outlook hesabından başka birine e-posta atılabiliyor ama başka mailden Outlook hesabına e-posta gitmiyor. Ve bu sorun her iki laptopta da mevcut.
Hata almıyorum. Gönder/Al dediğimde sorun görünmüyor, hata görünmüyor. Eşitleniyor diye bir yazı yok.
20GB gelen kutusu görünüyor.
ChatGPT ile çözmeye çalıştım yapamadım. Eskiden de format attığım oldu fakat böyle bir sorun yaşamamıştım. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum. Bir sürü Office Topluluk mesajı okudum yine olmadı.
Abimin kurumsal maili 250MB olduğu için ben IMAP olarak kurulum yaptığımda mailbox doldu ve bu yüzden mail atabilsem de alamamaya başladım.
Hata almıyorum. Gönder/Al dediğimde sorun görünmüyor, hata görünmüyor. Eşitleniyor diye bir yazı yok.
20GB gelen kutusu görünüyor.
ChatGPT ile çözmeye çalıştım yapamadım. Eskiden de format attığım oldu fakat böyle bir sorun yaşamamıştım. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum. Bir sürü Office Topluluk mesajı okudum yine olmadı.

Abimin kurumsal maili 250MB olduğu için ben IMAP olarak kurulum yaptığımda mailbox doldu ve bu yüzden mail atabilsem de alamamaya başladım.
Son düzenleme: