"Over current have been detected on your USB device" hatası sisteme zarar verir mi?

Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Benim USB ile çalışan bir vantilatörüm var. Bilgisayarda işim varken bilgisayara, yokken de şarj cihazına takıp güç verip öyle kullanıyordum vantilatörü. Bugün yine her zamanki gibi bilgisayara geçmeden önce şarj cihazından çıkarıp bilgisayara taktım vantilatörü, bilgisayarı açınca Over Current Have Been Detected on Your USB Device hatası aldım. Hemen vantilatörü çıkardım, internetten biraz baktım, kısa devre demişler. Şu an vantilatörüm çalışmıyor. Bilgisayarı daha hiç açmadım korkumdan. Şimdi başıma ne geldi benim? Artık o USB girişini kullanamayacak mıyım?

USB girişi belki çalışıyordur. Çalışmıyorsa da sigortası atmıştır, tamin edilebilir. Vantilatörü bilemem.
Evet USB girişi çalışıyor, bilgisayar sorunsuz şekilde açıldı. Yani kısacası az önce benim vantilatörüm kısa devre yaptı ve bozuldu sanırım, başka bir problem yok şu anlık. Bakalım 35 derecede klimasız evde nasıl hayatta kalacağım

Vantitalörde kısa devre olmuş olabilir veya fanı sıkıştığı için aşırı akım çekmiş olabilir. USB portuna bir şey olacağını sanmıyorum, sigorta koymuşlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar şu an vantilatör de çalışmaya başladı. Hiçbir şey anlamadım. Niye az önce çalışmıyordu da şimdi çalıştı tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…