Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Öylesine aklıma takılan bir soru.

Monitörleri bilmiyorum ancak piyasada neler var onu bilmiyorum. Gözlerim 1080p ve 2K arasındaki farkı seçemediği için FPS heba etmeyi mantıklı bulmuyorum.

ASUS TUF VG249Q1A'ya kıyasla banger ürünler hangileri? Yanlışım yoksa bir donem AOG Mini LED VA monitörler çıkarmıştı da şu an yok.
Alır mıyım o konuda emin değilim. Çok ciddi bir kapmaya olursa kaparım herhalde.

Eğer OLED tarzı bir şey olursa 2K da tercih edebilirim. Onlar da 1080p'de olmuyor. En temizi Mini LED gibi. Burn-in yok, yazı sorunları yok mis gibiler.
@BerkayZ87 @2254

İyi Sosyaller

Son düzenleyen: Moderatör:
TCL'den 1080p Mini LED monitor gelecek lakin ne zaman gelir ve TR'ye gelir mi, bilmiyorum. Muhtemelen gelmez. Gelirse ucuz olur, TCL genel olarak Turkiye'de ucuz satiliyor diger markalara kiyasla.

Bunun disinda AOC'un bahsettigin modelleri Q27G3XMN ve Q27G40XMN. Ikisi de 2K VA ve Mini LED. Q27G40XMN daha iyi, 1000 kusur zone var onda. Q27G3XMN'de ise 300 kusur falandi. Hem Local Dimming performansinda hem de blooming konusunda Q27G40XMN ustun.

1080p olarak su an bana gore en iyi fiyata sahip monitor Lenovo 25-10. 1080p 320 Hz bir monitorun 6.5-7K bandinda dolasmasinin mantikli bir aciklamasi yok, mantik disi bir fiyata satiliyor.

1080p veya istediğim tarzda monitörler ne kadar uçabilir bilmiyorum o yüzden kesin bir bütçe yok. Alır mıyım o bile meçhul.
Arkasında ZOWIE veya ROG yazıyor diye pahalı olmasın yeter.
TCL'den 1080p Mini LED monitor gelecek lakin ne zaman gelir ve TR'ye gelir mi, bilmiyorum. Muhtemelen gelmez. Gelirse ucuz olur, TCL genel olarak Turkiye'de ucuz satiliyor diger markalara kiyasla.

Bunun disinda AOC'un bahsettigin modelleri Q27G3XMN ve Q27G40XMN. Ikisi de 2K VA ve Mini LED. Q27G40XMN daha iyi, 1000 kusur zone var onda. Q27G3XMN'de ise 300 kusur falandi. Hem Local Dimming performansinda hem de blooming konusunda Q27G40XMN ustun.

1080p olarak su an bana gore en iyi fiyata sahip monitor Lenovo 25-10. 1080p 320 Hz bir monitorun 6.5-7K bandinda dolasmasinin mantikli bir aciklamasi yok, mantik disi bir fiyata satiliyor.
Lenovo baya iyi de hertz ile pek işim yok 165-240 hz olsa bile kafi. Önceliğim biraz daha görüntü kalitesi.
20-30k'lara çıkmadan aradığım tarzda bir monitör yok gibi. Dediğiniz TCL'leri bekleyeceğim anlaşılan.

1080p veya istediğim tarzda monitörler ne kadar uçabilir bilmiyorum o yüzden kesin bir bütçe yok. Alır mıyım o bile meçhul.
Arkasında ZOWIE veya ROG yazıyor diye pahalı olmasın yeter.

Lenovo baya iyi de hertz ile pek işim yok 165-240 hz olsa bile kafi. Önceliğim biraz daha görüntü kalitesi.
20-30k'lara çıkmadan aradığım tarzda bir monitör yok gibi. Dediğiniz TCL'leri bekleyeceğim anlaşılan.
25g3zm benim favori modelim. IPS olarak 24g42e ve Mag244f. @BerkayZ87 mag244f icin yapılan 6 ay önceki test de bir sorun var, muhtemelen srgb modunu ölçmüşler. 2 farklı incelemesine denk geldim performansı harika. Hazır srgb modu da var ve gayet iyi çalışıyor.

@Telefonunu Çıkra mag244f yeni kral gibi gözüküyor.

Son düzenleme: