Abartılmış olarak frieren, osino KO falan filan diye uzun bir liste çıkarabilirim. Son zamanlarda sıradan animeler bile abartılmaya başlandı, kitle önüne gelene 10 puanı çakıyor. Underrate olarak sadece oregairu ve nhk aklıma geldi. Manga okumuyorum.Myanimelist

Teşekkürler, bu arada buradan izlemeyenlere önerim.
Romantik komedi türünü sevmiyorsanız bile "Oregairu" ve "Clannad" izleyin, benim de çok açık olmadığım bir türdü fakat bu iki animeyi izledikten sonra değişti, izlediğim 700 anime arasında ilk 9 animemin içerisindeler. Alya-san'a overrated deme sebebimde bu iki başyapıtı izlememden dolayı.

@Simon varsa myanimelist profilinizi görebilir miyim?

Overrated: Frieren, Shingeki no kyojin, Fairy Tail, Jujutsu kaizen ve Kimetsu no yaiba
Kimetsu no yaiba'yı açıklama ihtiyacı duydum. Görsel olarak çok iyi olabilir ancak hikaye olarak çok çok özel değil.
Underrated: Diğer arkadaşlara katılmakla beraber. Ek olarak Kingdom derim.

Animenin Overrated olduğunu düşünüyorsan mangasını oku. Fikrin değişir belki. Ha konusu ilgini çekmiyorsa sal gitsin.
Bence iyi bir yapımdı ancak stüdyosunun değişmesi ve sosyal medyada aşırı abartılması yüzünden bence de overrated olarak sınıflandırılabilir. En son bölümleri beklemekten sıkılıp mangadan bitirmiştim.

Yine de izlenmesi gereken bir anime bence, heyecanlı ve sürükleyici.