Oxford sözlüğünde nasıl kelime araması yapılır?

Ama sadece İngilizce var.
Hocam Oxford sonuçta başka ne beklediğinizi bilmiyorum yalnız farklı dillerin kelimelerine tanımca ulaşmak isterseniz ChatGPT'ye doğru girdiyi vererek elde edebilirsiniz bunun dışında TDK sözlüğümüz Türkçe için yeterli bunu sizde biliyorsunuzdur ve İngilizce açısından en iyileri Oxford ve Cambridge Dictionary.

Ama sadece İngilizce var.
Ayrıca Tureng ve Sesli Sözlük de yardımcı olacaktır, Glosbe sözlüğe de bakabilirsiniz bunu ben de yeni öğrendim, Turengi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'a sorduğumda Türkçe çıkıyor işte, oraya basınca da 100.000'den fazla Türkçe kelime falan var diye yazıyor. Onu sormuştum ben.

Google'a sorduğumda Türkçe çıkıyor işte, oraya basınca da 100.000'den fazla Türkçe kelime falan var diye yazıyor. Onu sormuştum ben.
Affedin hocam ben ne demek istediğinizi tam anlamadım Türkçe bir sözlük mü arıyordunuz?

Hocam ben kelimeyi Türkçe aratıp istedigim dildeki karşılığına bakıyorum ve çeviri siteleri bu konuda yetersiz kalıyor. O yüzden direkt sözlüğün sitesi var ise oradan bakıp direkt istediğim dile çevirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…