Makaleler
5
Yer
Winterfell
1731609019679.webp

Mesela sitesi yok mu bunun oradan sözcüğü arasam?

Hocam Oxford sonuçta başka ne beklediğinizi bilmiyorum yalnız farklı dillerin kelimelerine tanımca ulaşmak isterseniz ChatGPT'ye doğru girdiyi vererek elde edebilirsiniz bunun dışında TDK sözlüğümüz Türkçe için yeterli bunu sizde biliyorsunuzdur ve İngilizce açısından en iyileri Oxford ve Cambridge Dictionary.

Ayrıca Tureng ve Sesli Sözlük de yardımcı olacaktır, Glosbe sözlüğe de bakabilirsiniz bunu ben de yeni öğrendim, Turengi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Oxford sonuçta başka ne beklediğinizi bilmiyorum yalnız farklı dillerin kelimelerine tanımca ulaşmak isterseniz ChatGPT'ye doğru girdiyi vererek elde edebilirsiniz bunun dışında TDK sözlüğümüz Türkçe için yeterli bunu sizde biliyorsunuzdur ve İngilizce açısından en iyileri Oxford ve Cambridge Dictionary.

Ayrıca Tureng ve Sesli Sözlük de yardımcı olacaktır, Glosbe sözlüğe de bakabilirsiniz bunu ben de yeni öğrendim, Turengi tavsiye ederim.
Google'a sorduğumda Türkçe çıkıyor işte, oraya basınca da 100.000'den fazla Türkçe kelime falan var diye yazıyor. Onu sormuştum ben.

Türkçe için TDK Sözlük kullanınız. Türkçe kelimelerin en doğru ve Türkiye çapında en çok kabul edilen anlamları TDK Sözlük'te bulunur.

Hocam ben kelimeyi Türkçe aratıp istedigim dildeki karşılığına bakıyorum ve çeviri siteleri bu konuda yetersiz kalıyor. O yüzden direkt sözlüğün sitesi var ise oradan bakıp direkt istediğim dile çevirmek.