Makaleler
9
Aklıma gelen, oynadığım/bitirdiğim indie oyunlara tier list yapmak istedim.

1000067172.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Outer Wilds dışında aşağı yukarı katıldığım bir liste olmuş. Outer Wilds kazık kadar adam olan beni hüngür hüngür ağlatmış bir oyundu. Hem de hiç duygusal bir temaya sahip olmamasına rağmen.
Muhteşem bir oyun zaten ama üst tarafa koyduğum oyunları daha çok seviyorum.

İyi olabilir ama peak falan değil. Hikaye, oynanış, atmosfer vs. üstte olan oyunların çok gerisinde kalıyor. Normal bir hayatta kalma oyunu.

Muhteşem bir oyun zaten ama üst tarafa koyduğum oyunları daha çok seviyorum.

İyi olabilir ama peak falan değil. Hikaye, oynanış, atmosfer vs. üstte olan oyunların çok gerisinde kalıyor.

Böyle bir klasmanda oyunu getiren 60 Seconds, insanlara çok fazla para kazandıran bir oyun, ayrıca yayınlarda izlemesi de aşırı zevkli bu yüzden peaki hak ediyor.

Project Zomboid peak olması lazım mesela, indie kralıdır.

Böyle bir klasmanda oyunu getiren 60 seconds, insanlara çok fazla para kazandıran bir oyunda ayrıca, yayınlarda izlemeside aşırı zevkli bu yüzden peaki hak ediyor.

Hocam yeni çağ açsın veya çok satsın, umurumda değil. En üstte olan oyunlara bak, bir de 60 Seconds'a. Onların yanında olabilecek bir oyun mu sence? Objektif ol biraz lütfen.

Don't Starve gerçekten üzerine uğraşılmış bir oyun. Hayatta kalma oyunları beni bayar. Don't Starve aynı şekilde baydı. Fakat oyun bana göre süper veya muhteşemi hak ediyor. Genel olarak indie korku oyunlarını ele alırsak Poppy playtime bunlar gibi değil. Saçma sapan her yerde jumpscare yok. Güzel veya süperi hak ediyor.