Kart oyunlarını çok seviyor isen Inscryption dene kesinlikle hocam. Atmosferi olan başka bir kart oyunu yoktur herhalde. Oynanışı ve hikayesi mükemmel ayrıca. Kart oyunlarında olmayan şeyler.
Cok fazla ovuldugu icin Epic indirimlerinde fiyati dustugu zaman almistim. Deneme amacli yaklasik 2 saat falan oynadim, gercekten ovuldugu kadar guzeldi. Atmosferi cok hostu ve hikaye anlatma sekli de ozgundu, 2 saatlik kisimda da ayrica oynanis cesitliligi bayagi boldu. Bos bi' vaktim oldugu zaman sifirdan baslayip bitirmeyi planliyorum.

Siz onermisken ben de 2-3 oyun onereyim: Neon White, Thronefall, Deadlink. Ultrakill gibi hizli, FPS oyunlarini seviyorsaniz Neon White oynanis anlaminda tatmin edecektir, hikayesi ilk basta ilgi cekici fakat ilerledikce sonuyor. Thronefall tur olarak ayni degil ama Vampire Survivors gibi arada girip kafa dagitmalik turden bir oyun. Kaleni savunurken ekonomi ile orduyu dengeli yonetmeye calisiyorsun. Deadlink de yine aslinda Ultrakill gibi hizli, FPS turunden bir oyun; Neon White daha cok platform agirlikli bir oyunken bu oynanis olarak daha yakin. Ekstra olarak Rogue-like unsurlari barindiriyor. Cok keyifli oyundur, biraz underrated kaldigini dusunuyorum bu oyunun.

Son düzenleme:
@19878, Thronefall oyununu indirdim 3-4 saattir oynuyorum aşırı mükemmel bir şeymiş. En sevdiğim oyunlardan birisi olabilir. Oynanışı hem farklı hem çeşitli. Bağımlılık ediyor.

9 Kings oyununu çok seviyordum, kart oyunu yerine kule savunma versiyonunu oynuyorum gibi hissettim.

Türünün tek örneği, alternatifi olmayan bir başyapıt dostum. Bence yanlış anlamış olabilirsin oyunu.
Kötü demiyorum, albenisi yok diyorum. Diğer oynadığım tüm hayatta kalma oyunlarının bir albenisi vardı. Subnautica'nın atmosferi, ürkütücü olması, hikayesi, tamamen başka bir evrendeki okyanusta geçiyor olması vs. Yine Forest'ın hikayesi, oynanışı, hayatta kalmaya çalıştığımız ada vs. çok ilgi çekici.

Dediğin oyun ise aşırı dümdüz bir hayatta kalma oyunu. Oynamak için ilgi çekici bir yan göremiyorum. Soğukta hayatta kalmaya çalışan bir adam işte.

Kötü demiyorum, albenisi yok diyorum. Diğer oynadığım tüm hayatta kalma oyunlarının bir albenisi vardı. Subnautica'nın atmosferi, ürkütücü olması, hikayesi, tamamen başka bir evrendeki okyanusta geçiyor olması vs. Yine Forest'ın hikayesi, oynanışı, hayatta kalmaya çalıştığımız ada vs. çok ilgi çekici.

Dediğin oyun ise aşırı dümdüz bir hayatta kalma oyunu. Oynamak için ilgi çekici bir yan göremiyorum. Soğukta hayatta kalmaya çalışan bir adam işte.
Fikrindir saygı duymak gerekir.