M Macitt Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Dün 23:33 #1 Bilgisayarımda son birkaç aydır bir sorun var ve aylardır çözemedim. Örnek olarak CS2 oynuyorum, 5 dakika 10 dakika sonra oyun bir anda saniyelik donuyor ve oyundan atıyor. Neden olabilir bu?
Bilgisayarımda son birkaç aydır bir sorun var ve aylardır çözemedim. Örnek olarak CS2 oynuyorum, 5 dakika 10 dakika sonra oyun bir anda saniyelik donuyor ve oyundan atıyor. Neden olabilir bu?
Michael MYERS 94 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.377 Çözümler 94 Beğeniler 6.870 Yer Haddonfield, Illinois Dün 23:36 #2 Sıcaklıklar ne durumda? Ayrıca olay görüntüleyicisinde hata gözüküyor mu? Komutlarla Windows onarmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sıcaklıklar ne durumda? Ayrıca olay görüntüleyicisinde hata gözüküyor mu? Komutlarla Windows onarmayı deneyebilirsiniz.
KS KS M Macitt Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Dün 23:38 #3 Michael MYERS dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Ayrıca olay görüntüleyicisinde hata gözüküyor mu? Komutlarla Windows onarmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklıklar 60-65 arası değişiyor. Olay görüntüleyicinde 5-6 dakikanın hatası var. Şu an komutları deniyorum. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Ayrıca olay görüntüleyicisinde hata gözüküyor mu? Komutlarla Windows onarmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklıklar 60-65 arası değişiyor. Olay görüntüleyicinde 5-6 dakikanın hatası var. Şu an komutları deniyorum.
tear 18 Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.514 Makaleler 34 Çözümler 32 Beğeniler 3.227 Dün 23:49 #4 Win + R yapip sunu yazar misiniz: Kod: %LOCALAPPDATA%\CrashDumps cs2.exe...dmp tarzi bi dosya varsa buraya atin. Artı 0 Eksi
Win + R yapip sunu yazar misiniz: Kod: %LOCALAPPDATA%\CrashDumps cs2.exe...dmp tarzi bi dosya varsa buraya atin.
KS KS M Macitt Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Dün 23:50 #5 tear dedi: Win + R yapip sunu yazar misiniz: Kod: %LOCALAPPDATA%\CrashDumps cs2.exe...dmp tarzi bi dosya varsa buraya atin. Genişletmek için tıkla... Reis, CS'nin yok ama bunlarda çökmüştü. Windows komutlarını yaptım, düzelmedi. Artı 0 Eksi
tear dedi: Win + R yapip sunu yazar misiniz: Kod: %LOCALAPPDATA%\CrashDumps cs2.exe...dmp tarzi bi dosya varsa buraya atin. Genişletmek için tıkla... Reis, CS'nin yok ama bunlarda çökmüştü. Windows komutlarını yaptım, düzelmedi.
Mithras Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 66 Çözümler 1 Beğeniler 52 Bugün 00:02 #6 XMP ya da EXPO açıksa kapatıp bir dener misin cano? Artı 0 Eksi
KS KS M Macitt Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Bugün 00:05 #7 Mithras dedi: XMP ya da EXPO açıksa kapatıp bir dener misin cano? Genişletmek için tıkla... Kral XMP kapalı çünkü RAM'lerimin biri 2133, diğeri 3200. İstesem de açamıyorum. Exponunda ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Mithras dedi: XMP ya da EXPO açıksa kapatıp bir dener misin cano? Genişletmek için tıkla... Kral XMP kapalı çünkü RAM'lerimin biri 2133, diğeri 3200. İstesem de açamıyorum. Exponunda ne olduğu hakkında bir fikrim yok.