Liste.webp

Slay The Spire, Dead Cells, Don't Starve Together, Muse Dash, Enter The Gungeon, Hades, Blasphemous, Hotline Miami, Stardew Valley, Brotato, Celeste, Frostpunk, Darkest Dungeon, Skul The Hero Slayer.

Bilgisayarımda inik olanlar sadece Valorant ve HOI4 oynuyorum Cyberpunk'ı 1 saat oynadım daha oynadım birkaç güne devam edeceğim.

1709591966496.webp

Geçen hafta Tony Hawk's Pro Skater 3 bitirmiştim. Şimdi 2019'dan beri başlayıp bitiremediğim Midnight Club La Remix oyununu bitirmeye başlarım belki.

Sevip de bitirmediğim bir bu oyun var herhalde.
Midnight Club serisi underrated bir seri. 👌

Özellikle Midnight Club: Los Angeles, zamanı Need for Speed serilerinin tahtından eden/edebilecek tek oyundu. Sokak yarışlarını, modifiye kültürünü ve eşsiz müzikleri bir arada harmanlamakla kalmayıp bir de bunu açık dünya haritasında polis sistemi ile sunabilen tek oyundu sanırım.

Midnight Club serisi underrated bir seri. 👌

Özellikle Midnight Club: Los Angeles, zamanı Need for Speed serilerinin tahtından eden/edebilecek tek oyundu. Sokak yarışlarını, modifiye kültürünü ve eşsiz müzikleri bir arada harmanlamakla kalmayıp bir de bunu açık dünya haritasında polis sistemi ile sunabilen tek oyundu sanırım.

3. oyun PC'ye çıksaydı bizimkiler Underground 2'nin yüzüne bakmazdı. Oynanış olarak zamanın Need For Speed oyunlarının çoğunun ötesinde oyunlardı.

Bence artık Rockstar bile unuttu seriyi. 2050'ye kadar 5. oyunu görür müyüz bilmiyorum.

Son düzenleme: