Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Nisan 2026 #1 Ben mesela Hitman'in ilk filminin izledim ve gerek aksiyon gerekse gizlilik elementlerinni bir arada olması falan bayağı etkileyici idi.
Ben mesela Hitman'in ilk filminin izledim ve gerek aksiyon gerekse gizlilik elementlerinni bir arada olması falan bayağı etkileyici idi.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 10 Nisan 2026 #2 Yok. Oyunlar oyun olarak kalsa daha iyi sanki.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 12 Beğeniler 2.599 10 Nisan 2026 #3 Yok, sevmem. Filmlerin de oyunlarını oynamam. Uyarlamalar genelde berbat ötesi oluyor; o yüzden film film olarak, oyun da oyun olarak kalmalı.
Yok, sevmem. Filmlerin de oyunlarını oynamam. Uyarlamalar genelde berbat ötesi oluyor; o yüzden film film olarak, oyun da oyun olarak kalmalı.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 10 Nisan 2026 #4 Bu güne kadar gördüğüm en iyi uyarlama, TWD Telltale serisi olabilir. O'da tam uyarlama sayılmaz zaten. Her şey, özünde kalmalı yoksa tat kaçırmaya başlıyor.
Bu güne kadar gördüğüm en iyi uyarlama, TWD Telltale serisi olabilir. O'da tam uyarlama sayılmaz zaten. Her şey, özünde kalmalı yoksa tat kaçırmaya başlıyor.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 10 Nisan 2026 #5 Need For Speed filmi dışında oyunun hakkını veren bir oyundan uyarlama film yok bence. Bir de Gran Turismo var, o da çok güzeldi. Son düzenleme: 10 Nisan 2026
Need For Speed filmi dışında oyunun hakkını veren bir oyundan uyarlama film yok bence. Bir de Gran Turismo var, o da çok güzeldi.
ElderAssassin Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 811 Çözümler 2 Beğeniler 533 10 Nisan 2026 #6 TLOU oynayan bir kişi için zorlayıcı bir süreç olabilir, malum tipi gördüğünde oyundan bile soğur.
ShadowLegion Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.986 10 Nisan 2026 #7 Kesin yargılarla konuşmamak lazım yukarıdakiler gibi. İyi yapılırsa elbet sevilir. TLOU ve Fallout gayet iyilerdi.
Kesin yargılarla konuşmamak lazım yukarıdakiler gibi. İyi yapılırsa elbet sevilir. TLOU ve Fallout gayet iyilerdi.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.699 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Nisan 2026 #8 Ömer_Yeter dedi: Ben mesela Hitman'in ilk filminin izledim ve gerek aksiyon gerekse gizlilik elementlerinni bir arada olması falan bayağı etkileyici idi. Genişletmek için tıkla... TLOU için düzgün oyuncu seçilseydi en iyi uyarlamalardan biri olurdu ama şu an komediden başka bir şey değil maalesef.
Ömer_Yeter dedi: Ben mesela Hitman'in ilk filminin izledim ve gerek aksiyon gerekse gizlilik elementlerinni bir arada olması falan bayağı etkileyici idi. Genişletmek için tıkla... TLOU için düzgün oyuncu seçilseydi en iyi uyarlamalardan biri olurdu ama şu an komediden başka bir şey değil maalesef.
xxxZAURxxx Çalışkan Mutlu Yıllar! Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 76 Beğeniler 93 Yer Azerbaycan 10 Nisan 2026 #9 The Witcher 3 oyununu çıktığından bu yana sevmesem bile The Witcher dizisi efsane. Fallout 4 de sevdiğim oyundu filmi daha da efsane. Başka hangi oyunun filmleri bu kadar kaliteli bilmiyorum ama.
The Witcher 3 oyununu çıktığından bu yana sevmesem bile The Witcher dizisi efsane. Fallout 4 de sevdiğim oyundu filmi daha da efsane. Başka hangi oyunun filmleri bu kadar kaliteli bilmiyorum ama.
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 476 Çözümler 2 Beğeniler 298 10 Nisan 2026 #10 xxxZAURxxx dedi: The Witcher 3 oyununu çıktığından bu yana sevmesem bile The Witcher dizisi efsane. Genişletmek için tıkla... Henry cavill bile nefret etti hocam, sen nasıl sevdin? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2026
xxxZAURxxx dedi: The Witcher 3 oyununu çıktığından bu yana sevmesem bile The Witcher dizisi efsane. Genişletmek için tıkla... Henry cavill bile nefret etti hocam, sen nasıl sevdin?