Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Far Cry 3'e başladım. Oyunun oynama süresi, Epic Games'te yok çünkü ben direkt Ubisoft launcherından başlatmak istedim çünkü Epic Games'in altyapısı vs biraz sıkıntılı olduğundan dolayı. Ancak oynama süremi hiçbir şekilde görüntüleyemiyorum Ubisoft Launcher üzerinden.

Far Cry 3'e başladım. Oyunun oynama süresi, Epic Games'te yok çünkü ben direkt Ubisoft launcherından başlatmak istedim çünkü Epic Games'in altyapısı vs biraz sıkıntılı olduğundan dolayı. Ancak oynama süremi hiçbir şekilde görüntüleyemiyorum Ubisoft Launcher üzerinden.
Baska platformlardan aldiginiz Ubisoft oyunlarinda sure Ubisoft'ta gozukmuyor. Ayrica Epic Games'de var oynama suresi.

1772310991010.webp

Sag da gorunuyor mesela.

Baska platformlardan aldiginiz Ubisoft oyunlarinda sure Ubisoft'ta gozukmuyor. Ayrica Epic Games'de var oynama suresi.

Eki Görüntüle 230090
Sag da gorunuyor mesela.

Demek istedği aslında şuydu ben oyunun oynama süresini Epic Games'te değil de ubisfotun kendi launcherında olmasını istediğimden oyunu ubisfot laucnherdan başlattım. Epic Games'te oynama süresi var fakat dediğim gibi ben direkt olarak ubisfot launcherından gözüksüz isitiyorum.