Oynanacak online oyun kalmaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan truth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 527
  • Etiketler Etiketler
    online oyun

Bir kere daha mı palet sersemlemesi yiyeyim Leonlardan.

DBD'ye bekleriz hocam.

DBD nedir?

The Finals'i önermişsin ama onun da eşleştirme sistemi berbat diyorlar?

Hocam komandoyu bırak hava, kara harp okulu mezunular; özellikle pilotlar.

Battlefield 1 deneyin hocam. Komando gibi oynuyorlar ama olsun.

Aklımda şu anlık o var ama onun rank sistemi nasıl? Diğer oyunlardaki gibi hile, eşleştirme sistemi berbatlığı mevcut mu?

Moonton, soloq da senin takımına bot veriyor bilerek; bu da "bu oyun 5V5 oynanacak bir oyun" düşüncesini aşılıyor ve bu sebeple daha çok oyuncu çekmeye çalıştığı için manipüle oluyorsun ister istemez.
Bir de şu oyunda mistik seviyesine gelip epik ligindeki oyuncuları aşağılamaya çalışıyorlar.
Halbuki Mistik liginde oynayan arkadaşımın soloq oyununa baktım ve ahım şahım oynamadığını, buralara kadar takımca oynayarak geldiğini gözlemledim.
Oyun önerin var mı?

Bu hissiyatları yaşıyorsan yavaştan hikayeli oyunlara geçme zamanı gelmiş demektir. İçindeki rekabetçi duyguyu tatmin etmek için arada arkadaşlarla girersin o kadar.

Aynen öyle. Son 1 ayda 3 tane hikayeli oyun bitirdim. Onlar da tükenirse ne yapabilirim ki?

Global çapta bu kadar büyük oyuncu kitlesi olan her oyunda hile olur ve faktör sistemi var CS2 de eğer takım arkadaşına zarar vererek veya farklı bir yol ile faktörünü düşürmezsen gayet iyi oynanıyor

CS2'de güven faktörü olayı nedir peki? Hileciler olmasa güzel oyun aslında.

The Finals'i önermişsin ama onun da eşleştirme sistemi berbat diyorlar?

Hepsi aynı yolun yolcusu kısaca hangisine girsen bir yerden sonra o oynanacak online oyun kalmadı dedirtiyor. En iyisi rekabetçi kanserinden bir süre uzaklaşıp, sinir stres yapmayacağın türlere kaçmak.

Hikayeli oyun tükenmez dostum

Dead by Daylight veya Starwars BF2 olabilir. İkisini de aktif olarak oynuyorum; hile var yok değil ama rahatsız edici boyutta değil.

Rocket League. Epic aldıktan sonra daha kötü hale geldi eskiye nazaran. Ama halen gayet iyi.

Geçen arkadaşla girdiğim bf1 bayrak ele geçirme sarmıştı bayağı. Onun dışında online oyun önermem.

The Finals, Hunt Showdown, Marvel Rivals, bloodstrike, BF1-5, Apex Legends, Overwatch veya redmatch 2 deneyebilirsin. Redmatch 2 arkadaşlarınla aranda oynasan daha iyi. Normal sunucularda hile denk gelme olasılığı yüksek. Tacfps oyunlarda karşına hile veya smurf gelmesi normal. Oyun fark etmeksizin gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…