mauroicardi9

Uzman
EA FC 25'e kadar 4 senedir deli gibi Ultimate team oynayıp kasıyordum, ta ki bu seneye kadar. Artık oyun o kadar gerçeklikten çıktı ki zevk almamaya başladım. YouTube'dan multiplayer'ın FIFA ofis turnuvası serisini izlerken fark ettim ki FIFA 18 ve 19 gameplay olarak gerçekten çok zevkli.

Oyun, yeni nesil konsollara çıkmaya başladığından sonra (FIFA 22'den itibaren) her ataklar aynı şekilde sonuçlanıyor. Sağ ya da sol çaprazdan uzak köşeye vurmaktan başka bir şey yapılmıyor. Orta kafa desen zaten bu sene oldu bitti.

Tabii FIFA 15 ve 16 da çok iyiydi ama biraz daha güncel oyunlardan örnek vermek istedim. Sizin oynarken en zevk aldığınız FIFA Gameplay'i hangi oyuna aitti?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA FC 25'e kadar 4 senedir deli gibi Ultimate team oynayıp kasıyordum, ta ki bu seneye kadar. Artık oyun o kadar gerçeklikten çıktı ki zevk almamaya başladım. YouTube'dan multiplayer'ın FIFA ofis turnuvası serisini izlerken fark ettim ki FIFA 18 ve 19 gameplay olarak gerçekten çok zevkli.

Oyun, yeni nesil konsollara çıkmaya başladığından sonra (FIFA 22'den itibaren) her ataklar aynı şekilde sonuçlanıyor. Sağ ya da sol çaprazdan uzak köşeye vurmaktan başka bir şey yapılmıyor. Orta kafa desen zaten bu sene oldubitti.

Tabii FIFA 15 ve 16 da çok iyiydi ama biraz daha güncel oyunlardan örnek vermek istedim. Sizin oynarken en zevk aldığınız FIFA Gameplay'i hangi oyuna aitti?

Bence FIFA 15.

Screenshot_2025-08-27-16-08-05-350_com.instagram.android-edit.webp

Oyun, yeni nesil konsollara çıkmaya başladığından sonra (FIFA 22'den itibaren) her ataklar aynı şekilde sonuçlanıyor. Sağ ya da sol çaprazdan uzak köşeye vurmaktan başka bir şey yapılmıyor. Orta kafa desen zaten bu sene oldu bitti.

Kesinlikle FIFA 16-17.

Şu son zamanlarda fifa 17 kariyere sardım çok keyifliymiş. Alex Hunter felan baya iyi denemiş fifa fakat bu denediği şeylerden kar edemeyince oyundan atması gibi saçma bir durum yok üzerine gidip yenilik te eklemediler. Dostlar fifa 20-21-22 almak istiyorum fiyatları çok yüksek key olarak gördüm. Önerebileceğiniz alabileceğim bir platform var mı ? Online destekleri yok sadece kariyer için istiyorum.

FIFA 23 ve 18 muhtemelen, FIFA 16 da oynadım bayağı ancak yakın zamanda tekrar oynadığımda o kadar ısınamadım. Paslar isabetsiz ve kısa kalıyor, şutlar yavaş gidiyor. Belki ben iyi oynayamıyorumdur ancak FIFA 18 ile kıyasla aralarında 2 sene olmasına rağmen dağlar kadar fark var.