Merhaba, son zamanlarda çok fazla online oyun oynamaya başladım ve açıkçası sıkıldım. Sizlerden oynanması gereken, son zamanlarda çıkan veya önceden çıkan oyun tavsiyeleri bekliyorum. Bütün CoD, TLOU, Fallout, AC, Batman, Spider-Man, Mafia, God of War, Hitman, Forza, Battlefield, RDR, GTA, Resident Evil, Ghost of Tsushima, Uncharted, Detroit, Cyberpunk, Outlast, Dying Light, NFS, Forest, Tomb Raider, Injustice oyunlarını ve daha fazlasını oynadım; hepsini yazarsam bir iki saatimi alır.
Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Değişik bir şeyler istersen Fahrenheit Indigo Prophecy öneririm.
Quantic Dream oyunlarını da oynadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarzda oyunlar arıyorsunuz?
360 var ama sevdiğim bir oyun değil maalesef.Xenia XBOX360 emulatör kur, Banjo&Kazooie: Nuts'n Bolts oyna.
Yakuza 87
Başarılı
Project Gotham Racing 4.
Belirli bir tarz yok; yani çok yavaş geçmeyen, sıkıcı olmayan bir oyun olsa yeter.
Playstation var ise Ghost of Yotei oynayabilirsiniz. Watch Dogs serisi de çok güzeldir Legion hariç.Merhaba, son zamanlarda çok fazla online oyun oynamaya başladım ve açıkçası sıkıldım. Sizlerden oynanması gereken, son zamanlarda çıkan veya önceden çıkan oyun tavsiyeleri bekliyorum. Bütün CoD, TLOU, Fallout, AC, Batman, Spider-Man, Mafia, God of War, Hitman, Forza, Battlefield, RDR, GTA, Resident Evil, Ghost of Tsushima, Uncharted, Detroit, Cyberpunk, Outlast, Dying Light, NFS, Forest, Tomb Raider, Injustice oyunlarını ve daha fazlasını oynadım; hepsini yazarsam bir iki saatimi alır.Şimdiden teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
R5 3500 işlemciyi ASUS Prime A320M-F anakarta takınca görüntü gelmiyor
- mahmutburak33
-
-
-
-
-