peaceswitz

Becerikli
Merhaba,

Düne kadar eski klasik olan YouTube oynatıcısını senelerdir kullanırken bu sabah uyandığımda kendi kendine yeni farklı bir arayüz olduğunu gördüm. Bunu eski haline getirmenin bir yolu veya tarayıcı eklentisi var mı?

Ekran görüntüsü 2025-10-22 122024.webp

Her zaman yeni şeyler güzel değildir bence bu kafadan çıkın, ergonomik olarak rezalet bana göre, en basitinden direkt sağ alta gelip kapatamıyorum ve ara yüz büyük.

Animasyon güncellemesi de gelmiş sanırım. Bir şeye tıklayınca animasyonlu şekilde açılıyor. Düz şekilde açlılmıyor. Ben de öyle. Siz de?

DevTools üzerinde biraz karıştırıp tonla flag bulabilirsiniz. Bayağı bir süredir piyasada olduğunu düşünürsek muhtemelen birileri çözmüştür bile.

Sorun şu ki bir yerden sonra o flag gidecek. Tarayıcı eklentileriyle falan eskisini kullanabileceksiniz. Gun gelecek yeni olan eskiyecek.
10 yıllık arayüz kullanmayı sürdüren subredditler var. Onlara bakabilirsiniz. Eklenti falan da yapmışlardır.

Yenisinde sevmediğiniz şeyleri değiştirmek daha kolay olabilir.

Premium kullanıyorsanız youtube.com/new var. Onun dışında rastgele denebilecek bir şekilde geliyor.

DevTools üzerinde biraz karıştırıp tonla flag bulabilirsiniz. Bayağı bir süredir piyasada olduğunu düşünürsek muhtemelen birileri çözmüştür bile.

Sorun şu ki bir yerden sonra o flag gidecek. Tarayıcı eklentileriyle falan eskisini kullanabileceksiniz. Gun gelecek yeni olan eskiyecek.
10 yıllık arayüz kullanmayı sürdüren subredditler var. Onlara bakabilirsiniz. Eklenti falan da yapmışlardır.

Yenisinde sevmediğiniz şeyleri değiştirmek daha kolay olabilir.
Şu mesajı yazarken yoktu ama şimdi gelmiş. Reklam engelleyici kullananlara daha geç gönderdiklerini düşünüyorum. Bana geldiğinde göre herkese gönderme kararı almışlardır.

Zahmet edip class'ları aynı tuttukları için teşekkürler. En azından rengi tekrar ayarlamam gerekmiyor.

1761147990726.webp