talongod

Yetkin
Makaleler
5
Yanıtlayan herkese teşekkürler. Başlıkta yazmıştım ancak silinmiş, bana oyun önermenizi istiyorum.
Oynadığım oyun türleri farklı. RPG olur, FPS olur, açık dünya olabilir ancak çok keşif odaklı olmasın. Farklı tatlarda Rogue-like oyunları da olur. Ancak sizlerden ricam oyun zevkini öldürmeden beni sürükleyebilsin. Çok uzun olmasına ihtiyacım yok ancak uzun olursa da oynar bitiririm. Oyunu çok gerçekçi yapmak için oyun zevkimi bitirmesinler. Sevdiğim birkaç oyunu yazayım, çıkarım yapın.
  • Witcher 3
  • AC Brotherhood.
  • AC 2
  • Mafia 1 Definitive.
  • GTA V
  • Stardew Valley.
  • High on Life.
  • TLOU p2.
  • Cyberpunk 2077
Biliyorum, çoğu farklı türler. Yine de kafanızda bir şeyler oluşması için. Oynayıp yazmayı unuttuğum oyunlar illaki vardır.

Son düzenleme:
NFS serisini denemediyseniz bir şans verin. Ben NFS MW (2005)'den sonra seriye Payback ile şans verdim ve şuan Heat oynuyorum. Gayet güzel sarıyor, deneyebilirsiniz. Hikaye odaklı giderseniz 15-18 saat civarı rahat bitirirsiniz.

BF1 zaten oynuyorum, diğerlerine de bakarım teşekkürler.

Oyunun olayı ne hocam? Kısaca bahsedebilir misiniz? Görsellerine baktığımda pek bir şey anlamadım.

NFS serisini denemediyseniz bir şans verin. Ben NFS MW (2005)'den sonra seriye Payback ile şans verdim ve şu an heat oynuyorum. Gayet güzel sarıyor, deneyebilirsiniz. Hikaye odaklı giderseniz 15-18 saat civarı rahat bitirirsiniz.

NFS MW Redux oynuyorum zaten halihazırda. Yeni nesil oyunları pek güzel gelmiyor ancak Unbound'a bir şans vereceğim.

Cyberpunk öneririm. Expedetion 33 çıktı insanlar beğeniyor onu oynayabilirsin.

Spider-man seviyorsan oyunları baya güzel. Kombat sistemi filan baya zevkli.

Cyberpunk öneririm. Expedetion 33 çıktı insanlar beğeniyor onu oynayabilirsin.

Spider-Man seviyorsan oyunları bayağı güzel. Kombat sistemi filan bayağı zevkli.

Yazmayı unutmuşum. Cyberpunk oynadım ve severek birkaç sonuyla bitirdim. Expedetion 33 sizden duydum, ona da bir bakacağım. Spider-Man oyunları da listemde var. Sağ olun.