Oyun alıyor musunuz?

Anti Cheat yerine, hile yapanlara müdahale hemen yapılsa çok temiz iş çıkar.

Hile yapanlara hemen müdahale edilirse hileyi yapan kişiler firmaların o hileleri nasıl tespit ettiğini direkt tespit eder böylelikle de asla tespit edilemeyecek hileleri yapma konusunda çok hızlanırlar. Dünyada hilecilere karşı direkt müdahale eden 1(bir) oyun firması bile yoktur. Tabi Metin 2 gibi moderatörlerin oyunda gezip banhammer çaktığı oyunlar dışında...

Olanda normal kullanıcılara oluyor, zaten yeni ve paralı olan hileler direkt anticheati bypass ediyor, falsebanlar kalıyor ortada, email atınca da kalkmıyor.

Valve yıllardır hile konusunda hiçbir şey yapmıyor, Deadlock bile daha çıkmadan hile kaynıyor.

Valve yıllardır hile konusunda hiçbir şey yapmıyor, Deadlock bile daha çıkmadan hile kaynıyor.

Çok oyunculu olan her oyunda hile olacak eğer bunu kabullenemiyorsanız benim gibi tek kişilik oyunlara yönelebilirsiniz. Multiplayerin kanayan yarası bu maalesef. Ha az hile olur ha çok ama o hile olacak.

Çok oyunculu olan her oyunda hile olacak eğer bunu kabullenemiyorsanız benim gibi tek kişilik oyunlara yönelebilirsiniz. Multiplayerin kanayan yarası bu maalesef. Ha az hile olur ha çok ama o hile olacak.
Hileyi kabullenmemek değilde üzen şey şu, FACEIT'in yaptığını Valve yapamıyormuş gibi hissettiriyor. Ben de bıraktım zaten PVP oyunları. Diablo IV ve Payday 3 oynuyorum.

Yani ucuz ve güzelse ara sıra alıyorum eğer spor oyunu ise her sene almak zorunda kalıyorum.

Ben yüksek ihtimalle korsana başvuracağım. Almak imkansız, geçen seneye kadar korsandan nefret ederdim.
(Korsana özendirmiyorum yanlış anlaşılmasın, ama durum bu)

Ben yüksek ihtimalle korsana başvuracağım. Almak imkansız, geçen seneye kadar korsandan nefret ederdim.
(Korsana özendirmiyorum yanlış anlaşılmasın, ama durum bu)
Benim kızdığım genellikle oyun alacak maddi durumu olup, oyunlara para vermeyi gereksiz gören torrentci tayfa

Oyununa göre. Çok da oyun oynamam zaten de bazılarını alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…