Oyun almak mı offline hesap almak mı?

TinerciYasin

Başarılı
Merhaba, genelde indirimlerde oyun almaya çalışan biriyim ama istediğim oyunlar 400-500 liraya düşüyor indirimde maksimum, sizce 25 liraya offline hesap mı almalıyım yoksa bir oyuna 500 lira vermek mantıklı mı?

Hesap alacağına korsan indir, hiçbir farkı yok. Paran varsa al, 400-500 lira dediğin para sevgilinle 2 zurna dürüm 2 ayran parası zor ediyor.
Valla benim için iyi para sayılır ya , gelir kaynağım yok öğrenciyim yoksa tabi 500 çıkarıp veririm.

O zaman kendini orijinal almaya zorlama. Paran olduğunda alırsın.

Haftalık biriktirmeye çalışsam 50-60 lira anca çıkar onun içinde kendimi çok kısıtlamam gerekir, peki offline hesap mı alayım o zaman yoksa korsan mı oynayayım

Korsan indir geç, offline hesaplarla ne uğraşacaksın? Hesap satışı zaten yasak olan bir şey. E para oyunu yapana da gitmiyor. O zaman ne farkı var korsandan?
Virüs girmez diye düşündüm yoksa tabi korsan daha iyi, genelde virüs barındırıyor ya ondan sordum.

Offline hesap = torrent indirmek, bir farkı yok. 500 TL bütçeni zorlamıyorsa bencesatın almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…