@hovarda, ya fake siteden indirmiştir ya "hemen indir, şimdi indir, şak diye indir" tarzı reklamlara tıklamıştır ya da virüsü başka yerden yemiştir. O fit ablanın orijinal sitesinden ben de çevremdeki herkes de yıllardır oyun indiriyorum, tek bir kere virüs yemedim. Şu anda evdeki 3 bilgisayarda da o siteden indirdiğim farklı oyunlar kurulu. Ne bir hesabım çalındı, ne bilgisayarlarda yavaşlık vs. oldu.
Hocam peki oyun performansı nasıl, takılıyor mu oyun

Hocam peki oyun performansı nasıl, takılıyor mu oyun
Korsanla, orijinalle performansın çok da alakası yok. Oyunun versiyonu ve kullandığı kopya koruma sistemi önemli. Bazen korsan daha bile iyi performans verebiliyor.

Atıyorum Steam'de oyun için güncelleme çıkmıştır, korsan oyuna güncellemeyi elle indirip kurman gerektiği için daha kötü performans alabilirsin. Veya indirdiğin korsan oyun, yama almamış hali, eski hali olabilir, performansın düşebilir.

Ama çoğu durumda korsan/orijinal arasında dişe dokunur fark olmaz.

Hocam ben 1 ayda oyunu bitireceğim ve yüzüne bi daha bakmam dersen GameSatış veya İtemsatış tarzı sitelerden 25TL'ye oyun al korsanın virüs derdiyle uğraşma. Arkadaşın bilgisayara bir virüs girdi Steam'de parayı boşaltmış itemleri takaslamış guard olmasına rağmen.
O arkadaş rastgele bir siteden veya sahte bir siteden indirmiş olabilir. Reddit'e bakmalı.

Sizin kararınıza kalmış @TinerciYasin hocam. Ben korsan indirin derim.

Korsanla, orijinalle performansın çok da alakası yok. Oyunun versiyonu ve kullandığı kopya koruma sistemi önemli. Bazen korsan daha bile iyi performans verebiliyor.

Atıyorum Steam'de oyun için güncelleme çıkmıştır, korsan oyuna güncellemeyi elle indirip kurman gerektiği için daha kötü performans alabilirsin. Veya indirdiğin korsan oyun, yama almamış hali, eski hali olabilir, performansın düşebilir.

Ama çoğu durumda korsan/orijinal arasında dişe dokunur fark olmaz.
O zaman ilk oyunumu indirmekle başlıyorum . site ile biten siteden :).

Hocam peki oyun performansı nasıl, takılıyor mu oyun?
Offline hesap almak tamamen saçmalık. Kırılmış bir oyunsa git korsan oyna. Korsan oyun artık çoğunlukla orijinalden farksız oluyor. Kalitesiz bir grup kırmadıysa, ya da kötü bir repackerdan indirmediyseniz Steam'de sorun çıkartmayan oyun korsanda da sorun çıkartmaz. Kurulum esnasında CPU kullanımı tavan yapacak, fanlarınız hızlanacak, sıcaklıklar artacak ve kurulum oyuna bağlı olarak yavaş sürecek. Bunun sebebi virüs/zararlı yazılım değil, FitGirl'ün aşırı ağır sıkıştırma yapmasıdır, endişelenmeyin. Yine repacker kanadında FitGirl'e alternatif olarak DODI ve ElAmigos öneririm. Onların da sitesi ".site" ile bitiyor.

Merhaba, genelde indirimlerde oyun almaya çalışan biriyim ama istediğim oyunlar 400-500 liraya düşüyor indirimde maksimum, sizce 25 liraya offline hesap mı almalıyım yoksa bir oyuna 500 lira vermek mantıklı mı?

Hocam offline hesap almanı önermeme sebebim. Hesap patladığı zaman sıkıntı yaşarsın satıcıya yazıyorsun yeni hesap veriyor sonra o kadar ugraştıgın save dosyaların gidiyor baştan başlıyorsun e bu satıcılar bir hesabı 300 kişiye sattıkları için hesap 2 güne patlıyor. Ben çok aldım tek sorunsuz bitirdiğim oyun Spider-Man 2'di onun dışında diğer aldığım oyunlarda bu sorunu yaşadım.

@18580, bir de o hesapların nasıl elde edildiği hakkında da bir bilgimiz yok. Belki de hırsızlık yaparak, kart falan patlatılarak alındılar. Korsan her türlü daha güvenilir ve daha mantıklı.

Benim bildiğim kadarıyla. Discord gruplarından alıyorlar bilgileri değiştirip kendi üzerine alıp hesapları satıyorlar 200 TL'ye alıyor hesabın bilgilerini her şeyi degiştirip 20 25 TL'ye satıyorlar.

Benim bildiğim kadarıyla. Discord gruplarından alıyorlar bilgileri değiştirip kendi üzerine alıp hesapları satıyorlar 200 TL'ye alıyor hesabın bilgilerini her şeyi degiştirip 20 25 TL'ye satıyorlar.
Anca şöyle olur, 20-25 saatlik bir oyundur oynar çıkarsın ama bence korsan daha iyi bi seçenek gibi.