Oyun almak mı offline hesap almak mı?

Qbittorrent ile işimiz yok öyleyse, direkt zip dosyası veriyor bizde ordan exe dosyasını açıp oyunu oynuyoruz anladığım kadarıyla.

@TinerciYasin, evet, qBittorrent ile işiniz yok bu sitede. Direkt zip dosyasından da açabilirsiniz ancak bu şekilde yaparsanız oyundaki ilerlemeleriniz kaydedilmeyebilir. Bu sebeple klasöre çıkartmanız daha sağlıklı olur.

Ek bilgi: Sitede indirme seçeneklerinden "GoFile" olanı kullanın. En kolayı ve sorunsuzu o.

@TinerciYasin, öyle yapmanıza gerek yok. Bilgisayarınızda WinRAR ya da benzeri bir yazılım varsa direkt zip dosyasına sağ tıklayıp "Klasöre çıkart" derseniz işlemleri kendisi yapar zaten. Bir klasör oluşturur. Oluşturduğu klasörü de istediğiniz bir yere atabilirsiniz. Mesela benim C diskinde "Games" diye bir klasörüm var ben onun içine atıyorum oyunların klasörlerini.

Anladım hocam teşekkürler, valla crack oyun indirmek para vererek indirmekten çok daha keyif veriyor bana, zaten türkiye ekonomisinde 400 çıkarıp 1 oyun için verecek halim yok yani, paylaşımlı hesaplarda gir çık yapmak sıkıntı biraz hesap gittiğinde satıcıya yazcan felan filan çok zor onun yerine böyle oynamak daha iyi virüs çıkmadı temiz.

Aynen, paylaşımlı hesap alarak boş yere param gidiyor, satıcı ilgisiz hesabı nereden bulduğu belli değil onun yerine adamakıllı siteler var mış yeni öğrenmiş oldum. Satıcıya hesaba girilmiyor diyorum görüldü atıyor onunla mı uğraşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…