Liberteen

Üstün
Yer
China
Arkadaşlar selamlar. :)

Oyun anahtarı satan sitelerin fiyatlarını birbirleri ile karşılaştırabileceğimiz bir site var mı acaba? Şimdilik indie gala üzerinden alışveriş yapmayı planlıyorum. Kendi araştırmam sonucu almak istediğim oyunun Steam anahtarını en ucuz burası satıyor.

Tek tek sitelere girip çıkmaktansa Akakçe mantığında en ucuz anahtarı satanların listenebildiği bir site olsaydı fena olmazdı. Var mıdır böyle bir site?

Valla ben de o tarz bir site uzun bir zaman aradım ama bulamadım. Fakat indie gala'yı ben de kullanıyorum. Gayet güvenilir.

Oyun platformları arasında karşılaştıran bir site vardı ama key satan siteler için yok diye biliyorum.

Benim bildiğim kadarıyla öyle bir site yok. Bu arada hangi oyunun keyini almayı planlıyorsunuz?

Arkadaşlar selamlar. :)

Oyun anahtarı satan sitelerin fiyatlarını birbirleri ile karşılaştırabileceğimiz bir site var mı acaba? Şimdilik indie gala üzerinden alışveriş yapmayı planlıyorum. Kendi araştırmam sonucu almak istediğim oyunun Steam anahtarını en ucuz burası satıyor.

Tek tek sitelere girip çıkmaktansa Akakçe mantığında en ucuz anahtarı satanların listenebildiği bir site olsaydı fena olmazdı. Var mıdır böyle bir site?
@dotsh @3881 @2485

Tam olarak istediğiniz, en iyi ve bilindik site olan IsThereAnyDeal var.

Direkt Steam istek listesini bile entegre edebiliyorsunuz. Çok kullanışlı, bir sürü filtreleme ve bildirim özellikleri var. Ayrıca bir sitede kupon varsa onu da gösteriyor. Sadece Steam keyi olarak almak istiyorsanız mağazaları ona göre bile filtrelebiliyorsunuz. Ben mesela Windows Store'u çıkardım.

1706825862646.webp

Son düzenleme: