Oyun cracklemek zor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TinerciYasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

TinerciYasin

Başarılı
Makaleler
1
Merhaba, bir oyunu kendimiz nasıl kırabiliriz merak ettim. Çok zor mu? Gerekli yazılımlar GitHub'da bulunuyor diyorlar. Bir uygulamayı korsanlara pek güvenemediğimden kendim oyunu kırarak daha güvenli hale getirmeye çalışıyorum. Ondan sordum.

Yeteri kadar bilgim olmamak ile birlikte Assembly öğrenmek gerekebilir.

Öncelikle canavar gibi bir bilgisayar olması lazım. Sonrasında da kendini geliştirmen lazım. Ünviersite okumakta fayda var. Kevin Mitnick bile; Güney Kaliforniya ve Pierce College üniversitelerden mezun.

Oyunların %90'ını cracklemek "gayet" basit bir işlem çünkü çoğunun koruma denecek bir şeyi yok en fazla Steam DRM kullanılıyor. Kendi koruması veya ek koruma hizmeti(Denuvo) gibi olanları ise cracklemek aşırı zor ve bilgi isteyen işlemler. Çünkü o tür oyunları cracklemenin rehberi veya kaynağı falan yok.

Orijinal dosyaları nerenden çıkartacaksın dostum merak ettim de? Kırman için elinde dosyaları olması lazım. E olması için de oyunu satın alman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal dosyaları nerenden çıkartacaksın dostum merak ettim de? Kırman için elinde dosyaları olması lazım. E olması için de oyunu satın alman lazım.

Oyunu satın alıp iade edebilir, paylaşımlı hesap alabilir, internetten hesap bulabilir veya crack olmayan oyun dosyalarını indirebilir.

Max kullandığı Steam DRM ise evet, kendiniz de korsanlamanız gayet kolay. Ancak Denuvo gibi güçlü bir anti-tamper'ı bilginiz olmadığı sürece kendiniz kıramazsınız. AAA oyunlar genellikle bu tarz kırılması zor korumalar kullanıyor. Bir tek şu Sony'den bilgisayara portlanan AAA oyunlarda koruma yok.

Madem paylaşımlı hesap alıyorsun neden kıracaksın? Kendin kırıp oynamanın ne anlamı kaldı?
Paylaşımlı hesap hakkında bilgin yok lütfen trol mesaj atıp mesaj kirliliği yapma.

Peki hocam sony oyunlarını crackleyebileceğim yardımcı bir kaynak varmı bilgi amaçlı?.

Oyunu satın alıp iade edebilir, paylaşımlı hesap alabilir, internetten hesap bulabilir veya crack olmayan oyun dosyalarını indirebilir.
Hocam yardımcı bir bilgi amaçlı kaynak varmı?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…