LH44

Üstün
Yer
Aydın
Selamlar,

Sahip olduklarım;
  • Mouse: ASUS ROG Keris Wireless Aimpoint & Ajazz AJ159P MC
  • Klavye: MageGee MK-Star61
  • Gamepad: Flydigi Direwolf 3
  • Mousepad: Ulugames Aruw Hybrid (Raven Edition)
  • Kulaklık: Sony PS5 Pulse 3D
Eklemeyi düşündüklerim şu şekilde;
  • Mouse: RAWM Leviathan V4
  • Skates: X-Raypad Jade & Meteroite
  • Klavye: ATK RS6 Air
  • Gamepad: Secuzi LIG-3601
  • Mousepad: Xrades Black Katana (49-42 santimetre, 3mm kalınlık, speed yüzey)
  • Kulaklık: ?
Alacağım mouse ve klavye şu an kesin.
Mousepad'i ucuza kapatıp hem speed hem hybrid yüzeyi deneyimlemek istiyorum. Hangisi bana uyarsa daha üst düzey bir varyasyona geçeceğim. Skates seçimleri de mousepad'e bağlı.
Gamepad'i yedek olması adına ve bazen arkadaşımla vs. birlikte oynamak için ekledim.
Tek emin olmadığım bileşen kulaklık. Pulse 3D'den epey memnunum. (Hem oyun hem film izlerken.)
Fakat uzun kullanım sonucu padleri kulağımı terletiyor, bu sebeple en azından film vb. için başka bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum.
Atladğım bir şey kalmadı sanırsam.

Bütçe konusunda net bir aralığım yok. Bu parçları baz alarak öneri sunabilirsiniz, teşekkürler.

@Ethem Efe, @michaelscofield, @23783, @21312, @Toby Fox konuya az çok hakimsiniz zaten.

Selamlar,

Sahip olduklarım;
  • Mouse: ASUS ROG Keris Wireless Aimpoint & Ajazz AJ159P MC
  • Klavye: MageGee MK-Star61
  • Gamepad: Flydigi Direwolf 3
  • Mousepad: Ulugames Aruw Hybrid (Raven Edition)
  • Kulaklık: Sony PS5 Pulse 3D
  • Mouse: RAWM Leviathan V4
  • Skates: X-Raypad Jade & Meteroite
  • Klavye: ATK RS6 Air
  • Mousepad: Xrades Black Katana (49-42 santimetre, 3mm kalınlık, speed yüzey)
  • Kulaklık: ?
Mousepad'i ucuza kapatıp hem speed hem hybrid yüzeyi deneyimlemek istiyorum. Hangisi bana uyarsa daha üst düzey bir varyasyona geçeceğim. Skates seçimleri de mousepad'e bağlı.
Gamepad'i yedek olması adına ve bazen arkadaşımla vs. birlikte oynamak için ekledim.
Tek emin olmadığım bileşen kulaklık. Pulse 3D'den epey memnunum. (Hem oyun hem film izlerken.)
Fakat uzun kullanım sonucu padleri kulağımı terletiyor, bu sebeple en azından film vb. için başka bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum.

Bütçe konusunda net bir aralığım yok. Bu parçlara baz alarak öneri sunabilirsiniz, teşekkürler.

@Ethem Efe, @michaelscofield, @23783, @21312, @Toby Fox konuya az çok hakimsiniz zaten.
Kulaklık için ROG Pelta fazla mı kaçar?

Selam,

Sahip olduklarım;
  • Mouse: ASUS ROG Keris Wireless aimpoint & Ajazz AJ159p MC.
  • Klavye: Magegee MK-STAR61
  • Gamepad: Flydigi direwolf 3
  • Mouse pad: Ulugames aruw hybrid (Raven Edition)
  • Kulaklık: Sony PS5 Pulse 3D.
  • Mouse: Rawm leviathan v4.
  • Skates: X-raypad jade & meteroite.
  • Klavye: ATK RS6 Air.
  • Mouse pad: Xrades Black katana (49-42 santimetre, 3mm kalınlık, Speed yüzey)
  • Kulaklık?
Mouse Pad'i ucuza kapatıp hem Speed hem hybrid yüzeyi deneyimlemek istiyorum. Hangisi bana uyarsa daha üst düzey bir varyasyona geçeceğim. Skates seçimleri de mouse Pad'e bağlı.
Tek emin olmadığım bileşen kulaklık. Pulse 3D'den epey memnunum. (hem oyun hem film izlerken.)

Bütçe konusunda net bir aralığım yok. Bu parçları baz alarak öneri sunabilirsiniz, teşekkürler.

Kulaklık olarak ROG pelta önerebilirim. Hybrid kullanacağınızı belirtmişsiniz.

Selam,

Sahip olduklarım;
  • Mouse: ASUS ROG Keris Wireless aimpoint & Ajazz AJ159p MC.
  • Klavye: Magegee MK-STAR61
  • Gamepad: Flydigi direwolf 3
  • Mouse pad: Ulugames aruw hybrid (Raven Edition)
  • Kulaklık: Sony PS5 Pulse 3D.
  • Mouse: Rawm leviathan V4.
  • Skates: X-raypad jade & meteroite.
  • Klavye: ATK RS6 Air.
  • Mouse pad: Xrades Black katana (49-42 santimetre, 3mm kalınlık, Speed yüzey)
  • Kulaklık?
Mouse Pad'i ucuza kapatıp hem Speed hem hybrid yüzeyi deneyimlemek istiyorum. Hangisi bana uyarsa daha üst düzey bir varyasyona geçeceğim. Skates seçimleri de mouse Pad'e bağlı.
Tek emin olmadığım bileşen kulaklık. Pulse 3D'den epey memnunum. (hem oyun hem film izlerken.)

Gamepad olarak Gamepower Force daha iyi olacaktır kanaatindeyim.