Sadece mousepad kaldı bu durumda. Xrades geldiği zaman yüzey seçimini yapıp Wraith SoA ya da ASP'ye geçerim. Buna bağlı olarak skates kararını da veririm, yedek durur.
Detaylar
Kim cevapladı?Speed padler, mouse skatezleri için daha iyi olur bu arada, control/hybrid padler hem çizme yapabiliyor, hem de skatezi daha çabuk eritiyor.Sadece mousepad kaldı bu durumda. Xrades geldiği zaman yüzey seçimini yapıp Wraith SoA ya da ASP'ye geçerim. Buna bağlı olarak skates kararını da veririm, yedek durur.
Ayrıca kontrol/hybrid padlerin yüzeyinde bir yerden sonra eşitsiz kayma başlıyor, bu yaygın. Mesela sol tarafı daha iyi kayıyor, sağ tarafı daha az kayıyor.
Speed padler, mouse skatezleri için daha iyi olur bu arada, control/hybrid padler hem çizme yapabiliyor, hem de skatezi daha çabuk eritiyor.
Ayrıca kontrol/hybrid padlerin yüzeyinde bir yerden sonra eşitsiz kayma başlıyor, bu yaygın. Mesela sol tarafı daha iyi kayıyor, sağ tarafı daha az kayıyor.
O halde Xrades'i almayıp direkt geçeyim mi hocam? SoA veya ASP harici bir önerin var mıdır?
@michaelscofield, Xrades F/P görünüyor bu sebeple listede bu arada. Boyutu da iyi bana göre.
Bence SoA al geç.O halde Xrades'i almayıp direkt geçeyim mi hocam? SoA veya ASP harici bir önerin var mıdır?
@michaelscofield, Xrades F/P görünüyor bu sebeple listede bu arada. Boyutu da iyi bana göre.
Beyazında lekelenme sorunu var mı hala? Gönül ondan yana da.
SoA'da var fakat bunda olmaz herhalde.
Hocam yanlış SS'i atmışım ben, SoA'nın beyazını düşünün siz.
Hala lekelenme varsa mavisini çekeceğim.
Mavisini al, SoA'da var. Yıkarsan biraz geçiyor ama yaz günlerinde işkence gibi oluyor o sararma.Hocam yanlış SS'i atmışım ben, SoA'nın beyazını düşünün siz.
Hala lekelenme varsa mavisini çekeceğim.
Mavisini al, SoA'da var. Yıkarsan biraz geçiyor ama yaz günlerinde işkence gibi oluyor o sararma.
Teşekkür ederim.
Helal olsun, ne demek.
Hayırlı olsun.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-