AlbertoTigre
Becerikli
Merhaba, benim oyun ekipmanlarımın çoğu bozuk ve yeni ekipmanların da fiyatları bir hayli yüksek, en giriş seviyesi ekipmanların bile 1.000 TL'den aşağı bir fiyatları yok. Ben ekipman almak yerine olan ekipmanları kendim onarmak veya tamir yapabilecek mahalle bilgisayarcılarına götürmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Ekipmanları ve sorunlarını yazayım anlayan varsa veya şurası tamiri iyi yapıyor güvenebileceğim diyebileceğiniz yerler var mı? İstanbul içi olması uygun olur.
Logitech G602 Wireless; sol click sorunu var.
Razer Blackwidow Chroma; tuşlarına basılınca algılamıyor. Ömrü bitti gibi ama klavyenin dış görünüşü her şeyi temiz.
Razer Mamba Wired; sol click problemi var ve scrollun dönüşlerini algılamıyor, hafif yaparak zorla kullanılıyor scroll.
Microsoft Xbox 360 PC Wired; sol analog yerinde durmuyor bitik bir halde yani ana konumuna gelmiyor, bilgisayara bağlarken sürekli kopukluk yaşanıyor. USB port tarafında sıkıntı yok fakat gamepadden çıkan iç kablo ile siyah koruyucu kablo çıkmış, iç kabloları görünüyor ürünün.
Logitech G602 Wireless; sol click sorunu var.
Razer Blackwidow Chroma; tuşlarına basılınca algılamıyor. Ömrü bitti gibi ama klavyenin dış görünüşü her şeyi temiz.
Razer Mamba Wired; sol click problemi var ve scrollun dönüşlerini algılamıyor, hafif yaparak zorla kullanılıyor scroll.
Microsoft Xbox 360 PC Wired; sol analog yerinde durmuyor bitik bir halde yani ana konumuna gelmiyor, bilgisayara bağlarken sürekli kopukluk yaşanıyor. USB port tarafında sıkıntı yok fakat gamepadden çıkan iç kablo ile siyah koruyucu kablo çıkmış, iç kabloları görünüyor ürünün.
Son düzenleyen: Moderatör: