Oyun inceleme kanallarının boş olduğunu düşünüyorum, hepsinden bahsetmiyorum bu arada, kitleye oynayan oyun inceleme kanallarından bahsediyorum. Oyunu seven oyuncu topluluğu neyi beğenmişse onlardan bahsedip neyi beğenmemişsede o konudan yerden yere vurup güya içerik üretip video atıyorlar ve tek yaptıkları şey insanların oyun hakkında düşündüklerini bir inceleme videosu olarak YouTube'a atıp para kazanmak. Bana bu kanalların çoğu kendi oyun hakkında fikirlerini paylaşmayıp sadece videoyu üretmek için üretiyor gibiler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Oyunda robotun pronounce'u var.Yahu Concord'da neyin woke/sjw'si var mış ya herkes dara girince woke yüzünden diye mesaj atıyor kim öğrettiyse Türk oyuncu kitlesine bu kelimeyi ismini çok anıyorum.
Karakterlerin de zorlama bir şekilde çirkinleştirildiği belli, soran olursa "çeşitlilik" derler. İlla Sweet Baby'le çalışmalarına gerek yok ki bizim oyunlara woke dememiz için.
Ha şunu diyebilirsiniz: "Woke olmasa da bu oyun yine tutmazdı."
.. ve evet, gerçekten de öyle olurdu. Oyunun kendisi zaten iyi bir iş değil, muhtemelen sjw kitleyi bu tarz çeşitlilik elementleri üzerinden oyunu hedeflemeye çalışacaklardı ancak oyun o kadar kötü ki bu bile onu kurtarmadı.
Yani oyunun sıkıcı olması yemekse woke kitleye hitap eden bileşenleri de bu yemeğe bir baharat olur.
windows
Uzman
Böyle ufak bir örnekten yola çıkarak bu oyunun tutmamasının ve neredeyse batma sebebinin woke olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Yoksa halihazırda birsürü olan live-service oyun camiasına 40$ fiyatla oyun çıkarmaları mıydı? Yani çok tartışmaya gerek yok cevap belli. Bahsettiğim unsurların oyunun tutmamasındaki etkisi %99'sa sizin "Woke" diye adlandırdığınız şeyin katkı payı %1 ya vardır ya yoktur.Oyunda robotun pronounce'u var.
Eki Görüntüle 108316
Karakterlerin de zorlama bir şekilde çirkinleştirildiği belli, soran olursa "çeşitlilik" derler. İlla Sweet Baby'le çalışmalarına gerek yok ki bizim oyunlara woke dememiz için.
Ha şunu diyebilirsiniz: "Woke olmasa da bu oyun yine tutmazdı."
.. ve evet, gerçekten de öyle olurdu. Oyunun kendisi zaten iyi bir iş değil, muhtemelen sjw kitleyi bu tarz çeşitlilik elementleri üzerinden oyunu hedeflemeye çalışacaklardı ancak oyun o kadar kötü ki bu bile onu kurtarmadı.
Yani oyunun sıkıcı olması yemekse woke kitleye hitap eden bileşenleri de bu yemeğe bir baharat olur.
- Makaleler
- 1
Aslında mesajın sonlarına doğru sizinle aynı görüşü paylaşıyordum, "Ha şunu diyebilirsiniz" ile başlayan kısım. Yanıt vermeden önce okumanız yararlı olabilir.Böyle ufak bir örnekten yola çıkarak bu oyunun tutmamasının ve neredeyse batma sebebinin woke olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Yoksa halihazırda birsürü olan live-service oyun camiasına 40$ fiyatla oyun çıkarmaları mıydı? Yani çok tartışmaya gerek yok cevap belli. Bahsettiğim unsurların oyunun tutmamasındaki etkisi %99'sa sizin "Woke" diye adlandırdığınız şeyin katkı payı %1 ya vardır ya yoktur.
Bu oyun bedava çıksa da rakiplerinden üstün geleceğine inanmıyorum bu arada.
Enis Kirazoğlu inceleme falan yapmıyor. Yorumluyor sadece. Dostun bu inceleme değil dediği videolar bile 20 25 dakika 10 dakika da neyin incelemesini yapacaksın. Ayrıca yorumları da aşırı sıradan. Ben hiç Enis'i izlerken harbi lan dediğimi hatırlamıyorum. Belgeselleri iyiydi ama onları da bıraktı. Kendisini çok uzun süredir takip etmiyorum. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama ucu bir şekilde kendisine dokunmuyorsa o konu hakkında konuşmuyor.