Epic Games Oyun fiyatlari neden ucuz?

evrenim

Becerikli
Makaleler
1
Steam'de 400 TL olan oyun, Epic Games'te 50 TL. Diger oyunlar da cok ucuz. Neden boyle? Suphe etmedim degil. Sizce Steam yerine Epic Games'ten oyun alınır mı? Steam cok pahali.

Benim Epic kütüphanem Steam'ın 4-5 katı falan, hiçbir zaman keşke demedim, ara yüzü kullanımı falan Steam'e yaklaşamaz bile ama olay bu değil zaten. Sonuçta nereden alırsan al yükleyip üzerine çift tıklayıp oynuyorsun benim gözümde olay bu kadar.

UE 5 oyun motorunun sahibi, Tencent hissedarı ve Fortnite gibi bir oyunun sahibinden şüphelenmeye gerek yok. Al geç.

Epic henüz dolara geçmedi onun da etkisi var tabii.

Epic Games'te oyunun fiyatını değiştirmeyi unutuyorlar.

Steam'de oyunların zamlanmasının sebebi firmaların sizden para almak istemesi değil, yabancıların ucuza almasını engellemek için. Aynı yabancılar demek ki VPN vb. yöntemler ile Epic'ten faydalanmaya çalışmıyor dolayısı ile firma fiyatları yükseltmiyor. Eğer yabancılar 2 sene önce Steam'e yaptıkları gibi Epic'e de sararsalar onlarda fiyatları günceller. Zaten tam da bu sebepten genelde eski oyunlarda fiyat avantajına sahip oluyor Epic ama yeni oyunlarda Steam ile aynı fiyata sahipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…