Detaylar
Kim cevapladı?TheseusunGemisi
Başarılı
iki platformdanda dünya oyun aldım, keşke diğerinden alsam dediğim olmadı. nerede ucuzsa oradan al.
cleanris
Uzman
Steam'de 400 TL olan oyun, Epic Games'te 50 TL. Diger oyunlar da cok ucuz. Neden boyle? Suphe etmedim degil. Sizce Steam yerine Epic Games'ten oyun alınır mı? Steam cok pahali.
Steam gelene geçiriyor, şüphe etmene gerek yok. Epic köklü bir firma güvenebilirsin.
Lemrado
Uzman
Benim Epic kütüphanem Steam'ın 4-5 katı falan, hiçbir zaman keşke demedim, ara yüzü kullanımı falan Steam'e yaklaşamaz bile ama olay bu değil zaten. Sonuçta nereden alırsan al yükleyip üzerine çift tıklayıp oynuyorsun benim gözümde olay bu kadar.
Şüphen ne? Çok saçma çocukça geliyor bu işler, neresi işine geliyorsa ordan al.
DogancanYr
Başarılı
Epic Games'te oyunun fiyatını değiştirmeyi unutuyorlar.
Blackraven
Üstün
Steam'de oyunların zamlanmasının sebebi firmaların sizden para almak istemesi değil, yabancıların ucuza almasını engellemek için. Aynı yabancılar demek ki VPN vb. yöntemler ile Epic'ten faydalanmaya çalışmıyor dolayısı ile firma fiyatları yükseltmiyor. Eğer yabancılar 2 sene önce Steam'e yaptıkları gibi Epic'e de sararsalar onlarda fiyatları günceller. Zaten tam da bu sebepten genelde eski oyunlarda fiyat avantajına sahip oluyor Epic ama yeni oyunlarda Steam ile aynı fiyata sahipler.