Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ANOFF 4

Uzman
Striker Clubs oyunundan 3 dolara coin aldım ancak bunu iade etmek istiyorum. Mümkün mü böyle bir şey?

Çözüm
Resmi sayfada böyle belirtilmiş:

IMG_1725.webp
Coin'leri harcadıysan iade alman imkansız. Harcamadıysan oyuna değil, Steam'e destekten iade talebi aç. Şansın düşük ama tek yol bu. Sakın bankadan harcama itirazı yapma, 3 dolar için hesabın ban yer.

Coin'leri harcadıysan iade alman imkansız. Harcamadıysan oyuna değil, Steam'e destekten iade talebi aç. Şansın düşük ama tek yol bu. Sakın bankadan harcama itirazı yapma, 3 dolar için hesabın ban yer.

Aslında oyunda bir DLC sürümü var onu alacaktım ancak yanlışlıka coin aldım onu da harcadım. Mecbur oyunun yapımcısına ulaşacağım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında oyunda bir DLC sürümü var onu alacaktım ancak yanlışlıka coin aldım onu da harcadım. Mecbur oyunun yapımcısına ulaşacağım. Teşekkürler.

Kanka bence iade alamazsın, coini harcadığın an o iş bitti zaten. Yapımcıya yazsan da bir şey değişmez, tüketilmiş içeriği kimse iade almaz. Boşuna maille vakit kaybetme, direkt DLC'yi al geç.

Yapımcıya mail atıp aldığım coini iptal edip oyundaki DLC'nin hesabıma eklenmesini istedim ve öylede oldu coini iptal edip DLC'yi gönderdiler