Oyun için HDD alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kvothe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
  • Etiketler Etiketler
    hdd oyun

Kvothe 40

Başarılı
Yer
Redmont Kalesi
Şu an elimde 512 GB M.2 SSD var ama yetmemeye başladı. Oyun oynamak için HDD almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Mantıklı değil, artık oyunlar HDD için fazla güçlü, oyun yüklenmelerini bırak doku yüklenme sorunlarıyla karşılaşırsın. Bence SATA SSD de gereksiz çünkü M.2'ler ile arasında fiyat olarak eskisi gibi uçurum yok.

Ben zamanında 4 TB dahili hard diski 1250 TL almıştım oyun için bir sıkıntı yaşamadım ama sen bilirsin kardeşim.

Bana kalırsa alınmaz, SATA SSD al diyeceğim onlarda M.2 ile aynı fiyatlarda şu an. 2. el bir M.2 almak en mantıklısı.

Hayatımın yaklaşık 10 yılını HDD ile geçirdim, son birkaç senedir SSD kullanıyorum oyunlarda ve bunun kadar güzel bir şey yok. 15 dakika açılmasını beklediğim oyuna 1-2 dakika içinde giriyorum, CS oynarken maça girdiğimde 2. rauntdan başlıyordum . Ayrıca 15 dakika açılmasını beklesem bile birçok doku yüklenmiyordu, oyunu oynamak bile işkenceydi. Alma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…