Poisontree

Çalışkan
Merhaba, bir süre kullandığım Razer oyuncu kulaklığıma veda etmek istiyorum. Sürekli şarj etmekten, kafama düzgün oturtmaktan ve terlemekten yoruldum. Rahatlığından ve basitliğinden dolayı IEM kulaklıklara geçmeye karar verdim ama hiçbir bilgiye sahip değilim.

Benim tek önceliğim oyun, onun dışında müzik, günlük kullanım gibi şeyler umurumda değil; sadece rekabetçi oyunlara yönelik bir şey istiyorum. Mikrofonlu veya mikrofonsuz olması da önemli değil. Ayrıca bütçe sorunu da yok.

Anakart: B850 Tomahawk.

@Simon yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir süre kullandığım Razer oyuncu kulaklığıma veda etmek istiyorum. Sürekli şarj etmekten, kafama düzgün oturtmaktan ve terlemekten yoruldum. Rahatlığından ve basitliğinden dolayı IEM kulaklıklara geçmeye karar verdim ama hiçbir bilgiye sahip değilim.

Benim tek önceliğim oyun, onun dışında müzik, günlük kullanım gibi şeyler umurumda değil; sadece rekabetçi oyunlara yönelik bir şey istiyorum. Mikrofonlu veya mikrofonsuz olması da önemli değil. Ayrıca bütçe sorunu da yok.

Anakart: B850 Tomahawk.

@Simon yardımcı olursanız çok sevinirim.
Butce sorunu yoksa bunu oneririm.

Hocam bütçe sorunu yoktu ama bu da... 😁
Biraz daha inemez misiniz, EM6l, ziigat lush gibi modellere bakıyorum 😂

https://amzn.eu/d/2iAbTFQ

EM6l alınabilir. Supermix 4 de iyi bir seçenek.

Bunu çok öneren oluyor hocam supermixede bakacağım. Sadece kablosu kısaymış o kötü oldu benim için, kasayla aramda çok mesafe var. Uzatma kablosu ile kullanabilirim sanırım.

Lush icin sahnesi dar diyorlar. EM6l guzel. Bence EM6l uygun olur. Fakat cok kaliteli bir deneyim istiyorum diyorsan minimum simgot ET142 bak.

Simgot ET142 de bana uygun. Oyunda çok fark olacaksa alabilirim. Ama ilk IEM olacağı için belki EM6l. En iyisini siz bilirsiniz hocam.

Supermix için EM6l ama biraz daha iyisi diyorlar Reddit'te.

Supermix Türkiye'de çok bilinmiyor sanırım, genel inceleme az olduğundan EM6l tercih edebilirim. Yine de yabancı kaynaklara bakacağım.

Simgot ET142 de bana uygun. Oyunda çok fark olacaksa alabilirim. Ama ilk IEM olacağı için belki EM6l. En iyisini siz bilirsiniz hocam.

Supermix Türkiye'de çok bilinmiyor sanırım, genel inceleme az olduğundan EM6l tercih edebilirim. Yine de yabancı kaynaklara bakacağım.

Bakın hocam. Bütçeniz dahilinde bir karar verirsiniz. SuperMix 4 Reddit'de çok övülüyor. EM6L de genel olarak iyi bir seçenek.

ET142 amiral gemisine giriyor biraz. Butce sorunu yoksa alabilirsin. Ha, EM6L'de gayet iyidir.

ET142 amiral gemisine giriyor biraz. Bütçe sorunu yoksa alabilirsin. Ha, EM6L'de gayet iyidir.

Bakın hocam. Bütçeniz dahilinde bir karar verirsiniz. Supermix 4 Reddit'de çok övülüyor. EM6l de genel olarak iyi bir seçenek.

Tamam hocam şu an araştırmayı planladığım modeller EM6l, et142.supermix.

Hocam bir de unutmadan ilk IEM olacağı için birkaç sorum daha vardı da, ses kartı olarak ne almalıyım EM6l için? Monitöre mi takmalıyım kasaya mı? Bir de uzatma kablosu alırsam gecikme yapar mı

Son düzenleme: