Uzun zaman üst üste bozuldukça ikinci el bulup SteelSeries Siberia 200 kullandım. Sesin temizliği netliği ve mikrofonu çok iyiydi ama artık yeni model bir şey arıyorum. 1000 TL'ye Havit Gamenote H2002D var çok kişi övmüş bu kulaklık hakkında yorumunuz nedir ortalama bu fiyatlara ne alınır? İstiyorum ki o kadar eski olmasına rağmen yeni aldığım daha kötü çıkmasın.
Eğer ki mobilde vs. de kullanacaksanız H2002D jak girişli ve kendi anakartınızın ses kartını kullanacak ve RGB mevcut değil; H2002P USB girişli ve kendi ses kartı mevcut ve RGB'si var. Ayrıyeten H2002P'nin mikrofonu çıkmıyor. Anakartınızın ses kartı güçlüyse mikrofon çıktığından H2002D tercih edebilirsiniz, değilse H2002P daha mantıklı olur.
Zamanında Gamepower almıştım USB'li. Kendi ses kartı vardı ve dengesiz çalışıyordu örneğin CS de ses kasıyorum ses az ortamdayken sağ kulaklık kapanıyordu tek soldan geliyordu iade ettim o yüzden içinde bir elektronik devre ses kartı olmaması sanki mantıken daha güvenli uzun ömürlü geliyor RGB önemli değil.
H2002D ve H2002P arasında ses kalitesi ses sürücüsü mıknatıs gücü kalitesi gibi teknik farklar var mı acaba? Yoksa içi birebir aynı biri USB ve RGB'li mi sadece?
Zamanında Gamepower almıştım USB'li. Kendi ses kartı vardı ve dengesiz çalışıyordu örneğin CS de ses kasıyorum ses az ortamdayken sağ kulaklık kapanıyordu tek soldan geliyordu iade ettim o yüzden içinde bir elektronik devre ses kartı olmaması sanki mantıken daha güvenli uzun ömürlü geliyor RGB önemli değil.
Aldığınız ürünün ses kartı iyi olmadığından sorun yaşamış olabilirsiniz. Dediğim gibi, anakartınızın ses kartı iyiyse jak girişli H2002D, iyi değilse kendi ses kartı olan H2002P tercih etmeniz mantıklı olur.
Aldığınız ürünün ses kartı iyi olmadığından sorun yaşamış olabilirsiniz. Dediğim gibi, anakartınızın ses kartı iyiyse jak girişli H2002D, iyi değilse kendi ses kartı olan H2002P tercih etmeniz mantıklı olur.