lizozom

Çalışkan
Selam dostlar. Aktif olarak Windows 11 kullanmaktayım. Şu anki aktif olarak oynadığım oyunlar ise CS, Valorant ve BF6. Bazı kişilerin yorumlarıyla beraber Windows 10'un Valorant ve CS de daha iyi FPS verdiği yönünde. Sizce Windows 11'de kalınır mı yoksa Windows 10'a geri mi dönmeliyim?
Şu an kullandığım sistem parçaları da ektedir;
Anakart: Gigabyte B550M k
İşlemci: Ryzen 7 5700X.
Ekran kartı: Palit 4060 8 GB.
RAM: Nox 3600 MHz 4x8 GB.

Onu nasıl yapacağım hakkında herhangi bir fikre sahip değilim. Harici olarak Dual Boot dediğiniz olay tam olarak nedir ? Yardımcı olabilir misin ?

Selam dostlar. Aktif olarak Windows 11 kullanmaktayım. Şu anki aktif olarak oynadığım oyunlar ise CS, Valorant ve BF6. bazı kişilerin yorumlarıyla beraber Windows 10'un Valorant ve CS de daha iyi FPS verdiği yönünde. Sizce Windows 11'de kalınır mı yoksa Windows 10'a geri mi dönmeliyim?

Microsoft Windows 11'de Ryzen için özel scheduler geliştirdi Intel için belki performans değişmez ancak Ryzen için artması lazım.

Selam dostlar. Aktif olarak Windows 11 kullanmaktayım. Şu anki aktif olarak oynadığım oyunlar ise CS, Valorant ve BF6. bazı kişilerin yorumlarıyla beraber Windows 10'un Valorant ve CS de daha iyi FPS verdiği yönünde. Sizce Windows 11'de kalınır mı yoksa Windows 10'a geri mi dönmeliyim?

Microsoft yıllarca Intel'i umursadı AMD'e pek iyi bakmadı daha çok Intel'e özel teknolojilere ağırlık verdi 2020'den itibaren ibre ağır şekilde AMD'e dönünce Windows 11'de eşit tarafa destekler getirdi.

Değecek bir fark olmayacaktır. Taş çatlasa 15-30 FPS oynar. Zahmete girmeyin boşuna.
Kral valla bu sistemle Counter Strike 2 oynayamıyorum. Monitörüm 240hz ve sürekli kırılmalar yaşıyorum. Bende bu sebepten ötürü ne yapabilirim nasıl daha iyi hale getiririm diye sürekli bir şeyler düşünüyorum