Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Merhaba, fiyatı bayağı uygun geldi ağır oyunlarda oynamıyorum sizce alınır mı?![]()
Ders çalışmayacaksanız (kalemi bulunmuyor çünkü) oyun için alınır.
Ders calisacaksaniz da oyun oynayacaksaniz da alinir. En basitinden Redmi Focus Pen ile çok iş görür.
Bence değmez.
Dazti
Becerikli
ders için değilDers çalışmayacaksanız (kalemi bulunmuyor çünkü) oyun için alınır.
oyun içinDers calisacaksaniz da oyun oynayacaksaniz da alinir. En basitinden Redmi Focus Pen ile çok iş görür.
tavsiyeniz var mıdır?
Oyun icin alinmaz elini yorar film dizi izlemek icin idealdir şahsen mini modelini alirsim oyun icin. 326 gram agirligi var.
Xiaomi Pad Mini Tablet (12 GB / 512 GB)
Xiaomi Pad Mini Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sitesine girip alirsan kuponla ciddi bir indirime giriyor.
- Makaleler
- 6
Oyun icin alinmaz elini yorar film dizi izlemek icin idealdir şahsen mini modelini alirsim oyun icin. 326 gram agirligi var.
![]()
Xiaomi Pad Mini Tablet (12 GB / 512 GB)
Xiaomi Pad Mini Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sitesine girip alirsan kuponla ciddi bir indirime giriyor.
Biri 14 bin biri 23 bin hocam arada ciddi fiyat farkı var.
Oyun için yeterli 7+ gen 3 götürür.
Sitesine girip alirsa indirime giriyor ciddi oranda. Hangi akla hizmet gidip 2.şahis saticilardan aliyorsunuz anlamiyorum. Umarım kampanyalari devam ediyordur. Ama o dedigin fark verilir mini icin.Biri 14 bin biri 23 bin hocam arada ciddi fiyat farkı var.
Oyun için yeterli 7+ gen 3 götürür.
- Makaleler
- 6
Sitesine girip alirsa indirime giriyor ciddi oranda. Hangi akla hizmet gidip 2.şahis saticilardan aliyorsunuz anlamıyorum. Umarım kampanyalari devam ediyordur. Ama o dedigin fark verilir mini icin.
2.şahıs satıcılarda daha ucuz olduğu oluyor. Ayrıca güvenilir satıcılarda mevcut. Xiaomi sitesinde öyle kampanya olduğunu bilmiyorum mesela.
Mini için daha iyi çip kompakt boyut iki adet Type-C çıkışı olması güzel ancak konu sahibi için çok gerekli değilse pad 7 de işini görür.
shiedae3
Başarılı
Merhaba, fiyatı bayağı uygun geldi ağır oyunlarda oynamıyorum sizce alınır mı?![]()
Tam olarak ne oynuyorsunuz?