Senelerdir oradan indiriyorum bu zamana kadar sadece Kaspersky 2 tane oyunda buldu. Biri Hitman diğeri FIFA serisinden bir oyundu. Genel olarak güvenilir ama %100 diyemeyiz.

Ben 16-17. saat arasında bitirmiştim, o kadar bile sürmüyor. Size hak veriyorum, bu düşünceye geçişim Witcher 3'ün 14TL'den 5 dolara geçtiği gün oldu.

Hocam repack sizin işlemcinizi ve raminizi sınırlama yapmadıysanız kullanabildiği kadar kullanıyor. O nedenle işlemci %100 yükte kasma yapar normaldir.

Hocam sınırlamadım sanırım Internet Download Manager ile indiriyorum. Yüksek ihtimal kısıtlama yapmadığım için.

Ama şu an indirmeyi durdurdum. Böyle bir şey yapmaması lazım. Bana da öyle gelmiş olabilir çünkü %100 kullanıyor gibi gözükmüyor. @talongod

Hocam sınırlamadım sanırım Internet Download Manager ile indiriyorum. Yüksek ihtimal kısıtlama yapmadığım için.

Ama şu an indirmeyi durdurdum. Böyle bir şey yapmaması lazım. Bana da öyle gelmiş olabilir çünkü %100 kullanıyor gibi gözükmüyor. @talongod

Hocam ben Repack açıp kurduğunuzu var sayıyordum. Oyun indirme yaparken bir yandan DBD oynuyorsanız lag çıkma ihtimali var, o nedenledir diye düşünüyorum. Steam'den oyun içi FPS göstergesini açın, bakın. 120FPS alıyorsanız sorun donanımda değil internettedir.

Arkadaşlar şu ana kadar tüm oyunlarımı orijinal oynadım fakat bu aralar oyun alacak bütçem yok. Eğer sorun olmayacaksa size bunu sormak isterim. Oyun indir VIP isimli site güvenilir mi? Arkadaşım bana kurulum adımlarını gösterdi ve The Last of Us part 2 indiriyorum. Sıkıntı yaratır mı? Windows Defender'ı sadece WinRAR ve Internet Download Manager yüklerken kapattım. Oyunun kendisini indirirken böyle bir şey yapmadım. Ama içimde bir korku var hala. Eğer şu an silmeye kalkışırsam tam olarak nasıl silebilirim?

Hocam ben orada önceden bir virüs yakaladım internet cafe Simulator 1 diye oyun indiriyordum indirdim açtım virüs çıktı yönetici hesap gitti Kaspersky antivirüs düzeltti son anda.

Söz konusu korsan oyunsa Türk sitelerine hiç bulaşmam. DDL olarak SteamRIP piyasadaki en güvenilir site. Scene gruplarının dağıtımlarını indirmek istiyorum diyorsan Gload, Ovagames. Repack istiyorum diyorsan FitGirl, ElAmigos, DODI.

Torrent arşiv sitesi istiyorum diyorsan 1337X.