Greens1903
Becerikli
Merhaba, arkadaşlar, bazı kişilere bakıyorum oyun kartlarından 500 XP kazanmış, ben sürekli 100 XP kazanıyorum. Daha fazla kazanma yolu var mı?
Aslında onlar tek kart destesini dönüştürmesi ile kazanmıyorlar. Oyunların dönüşüm yapılarak kazanılacak 5 seviyesi oluyor. Her seviyede de 1 rozet artışı oluyor, rozet artışı da 100 XP getiriyor ve toplamda 500 XP kazanmış oluyorsun.
Eki Görüntüle 258318
Üstte eklediğim 5 kere kart dönüşümü yapılarak kazanılmış bir rozet. Altta eklediğim de 2 kere kart dönüşümü yapılarak kazanılmış bir rozet.
Eki Görüntüle 258319
![]()
Steam Topluluğu :: Emir
steamcommunity.com
Buraya gelin.
Eki Görüntüle 258432
Sayfada yer alan oyunlardan herhangi birine girin.
Eki Görüntüle 258434
Eksik kartları ya pazardan satın alın ya da takaslayarak arkadaşlarınızdan alındın. Hepsini biriktirince sağ üstte "Rozeti İşle" butonu alacak. Bunu 5 defa yaparsanız eğer 500 XP kazanacaksınız.
Hayır, 1 kart seti de kazanamazsınız. 3 bazı oyunlarda da 5 tane kaznırsınız.
Hayır, 1 kart seti de kazanamazsınız. 3 bazı oyunlarda da 5 tane kaznırsınız.
Tek seferde 500 XP vermiyor.Bunu anlamadım yine her oyundan 100 xp kazanmış gibi oluyoruz ne farkı oluyor ki tek seferde 500 xp nasıl veriyor.
Ben her oyunda kart toplayıp rozet aldığımda 100 XP veriyor.Tek seferde 500 XP vermiyor.
Örnek olarak 1 kart seti 100 XP veriyor. 1 kart setinin de farazi olarak 7 tane karttan oluştuğunu düşünelim. Sizin 500 XP almanız için 35 adet kart toplamanız gerekiyor.
Rozetlerin seviyeleri var. Her seviye atlattığınızda 100 XP veriyor.
Evet öyle zaten. Aynı oyundan 2. kez kart toplarsan eğer yine 100 XP verecek. Bu sefer rozetin 2. seviyeye yükselecek ve 200 XP kazanmış olacaksın totalde.Ben her oyunda kart toplayıp rozet aldığımda 100 XP veriyor.