Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Anime mi bunlar?
Kendi zevkin ama bana hitap etmiyor.
Şöyle oldum:
Şöyle oldum:
creazy
Başarılı
Sizin koleksiyonunuz nedir? Merak ettim açıkcası. Teşekkürler, saygılar.
Sizin koleksiyonunuz nedir? Merak ettim açıkcası. Teşekkürler, saygılar.
18 yaşındayım. Anaokulunda Metin2 oynayarak başlayanlardanım, okula gidene kadar babamın hesabını zindanda kasıyordum. Nereden baksanız 10 yıldır durmak bilmeden oynuyorum. Oynadığım oyunların bir listesini çıkardım, bu oyunlardan hikayeli olanların hiçbiri yarım bırakılmadı hepsini bitirdim. İllaki unuttuklarım vardır. Oyun arıyorsanız bakabilirsiniz. Fikir edinmek isterseniz yine tüm oyunlar hakkında konuşabiliriz. <3
- Metin2
- Need for Speed Undercover
- Tüm Call of Duty serisi
- Sniper contracts 1
- Sniper contracts 2
- Forza Horizon4
- Metro Exodus
- Cities Skylines...
- Michael MYERS
- tavsiye
- Forum: Oyun ve DLC Tavsiyeleri
creazy
Başarılı
Anladım, teşekkürler vakit ayırdığınız için. İncelerim konunuzu. Bana hitap eden olursa oynamayı denerim. Elinize sağlık. Saygılar.18 yaşındayım. Anaokulunda Metin2 oynayarak başlayanlardanım, okula gidene kadar babamın hesabını zindanda kasıyordum. Nereden baksanız 10 yıldır durmak bilmeden oynuyorum. Oynadığım oyunların bir listesini çıkardım, bu oyunlardan hikayeli olanların hiçbiri yarım bırakılmadı hepsini bitirdim. İllaki unuttuklarım vardır. Oyun arıyorsanız bakabilirsiniz. Fikir edinmek isterseniz yine tüm oyunlar hakkında konuşabiliriz. <3
- Metin2
- Need for Speed Undercover
- Tüm Call of Duty serisi
- Sniper contracts 1
- Sniper contracts 2
- Forza Horizon4
- Metro Exodus
- Cities Skylines...
- Michael MYERS
- tavsiye
- Forum: Oyun ve DLC Tavsiyeleri
LoL, Valorant dışında çok iyi, chill bir liste olmuş.
Yorumlarda abartı tepki gösterenler olmuş, gayet sağlam oyunlar var iki oyun için adamın listesine niye kusuyorsunuz?
Genshin'i bu listenin dışında tutuyorum, ona bende kusarım.
Yorumlarda abartı tepki gösterenler olmuş, gayet sağlam oyunlar var iki oyun için adamın listesine niye kusuyorsunuz?
Genshin'i bu listenin dışında tutuyorum, ona bende kusarım.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Hakuoki'ye bakmak istiyorsaniz PS Vita'da Steins Gate'in oyununa da bakin derim. PSP'deki Bakemonogatari Portable da guzel oyundur. VN olarak PS1 ve PSP'de bol bol oyun var, bir bakin illa guzel bir sey bulursunuz.
SpeedBeast34
Üstün
Ben bu oyunlardan hoşlanmıyorum ama hoşlanan için iyi gibi görünüyor benim ilgi alanıma girmiyor.