Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Epic Games hesabımda 448 TL birikmiş. %20 kampanyasından dolayı sanırım, kullanayım diyorum. Şimdi oyun almayı düşünüyorum, ne alayım? Tavsiyeniz var mı?

Aklımda Black Myth: Wukong ve Stellar Blade var aslında. Üstüne biraz daha koyup bu iki oyundan birini alayım diyorum. Hangisi daha keyifli sizce?

Tabii önerilere ve tavsiyelere açığım. Sanırım indirimler bitmiş, oyunlar biraz pahalı gibi. Yakın zamanda indirimlerde olmayacak sanırım.

Yorumlarınızı bekliyorum bu konuda.

Oynamadıysan kesinlikle öneririm, Stellar Blade tam bir gooner oyunu ya.

İkisini de hiç deneyimlemedim henüz. Wukong için baya detaylı bir güncelleme de gelmiş sanırım 93 GB gibi. Öyle haberler gördüm. Soulslike oyunları pek sevmiyorum normalde. Hem Wukong hem de Stellar Blade biraz o tür diyorlar ama. Öyle mi gerçekten? Favorim aslında Hack And Slash oyunlar.

2009 yıllarından PSP'den kalma bir alışkanlık bende God Of War gibi oyunlar.

Fiyatından dolayı Wukong ağır basıyor. Baya da zormuş sanırım? Zor mu gerçekten?

Fiyatından dolayı Wukong ağır basıyor. Baya da zormuş sanırım? Zor mu gerçekten?
Hocam inan diğer souls oyunları gibi değil, bu yüzden herkese hitap eden bir zorluğu var ve bossları oldukça eğlenceli. Gelişim hissiyatı da güzel.

Üstelik ilgi çekici bir hikaye olunca inan zorluğu eğlenceli oluyor. Ama öyle abartı bir zorluk kesinlikle söz konusu değil, hikayeli oyun zorluğunun bir tık üstü, ama bir souls oyunu olmayacak kadar da kolay.

Zor olsaydı zevkli bir oyun olurdu tam tersi kolay olduğu için tüm tuşlara basıp geçiyorsun. Bence zevkli bir oyun değil.

Hocam beni çok zor oyunlar yoruyor artık. Cyberpunk 2077 mesela çok hoşuma gitmişti. Onunda tatlı-sert kısımları vardı. Wukong bazı boss savaşlarını izledim, zorluydu. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Boş zamanlarda olursa oynacağım zaten.

Hocam inan diğer souls oyunları gibi değil, bu yüzden herkese hitap eden bir zorluğu var ve bossları oldukça eğlenceli. Gelişim hissiyatı da güzel.

Üstelik ilgi çekici bir hikaye olunca inan zorluğu eğlenceli oluyor. Ama öyle abartı bir zorluk kesinlikle söz konusu değil, hikayeli oyun zorluğunun bir tık üstü ama bir souls oyunu olmayacak kadar da kolay.

Fiyatı uygun, Türkçe var, uzun yapısı derken aklıma yatıyor. Biraz aksiyon, biraz RPG, hafif soulslike diyebiliriz o zaman? Abartılı zor olmadığı sürece sıkıntı olmaz benim için. 1000 küsur liraya gelecek, bayağı uygun oluyor. Steam, PlayStation falan uçuyor fiyatları.

DualSense mi yoksa Xbox Controller mi tavsiye edersin oynarken bu oyunu?

Selam dostlar,

Epic Games hesabımda 448 TL birikmiş. %20 kampanyasından dolayı sanırım, kullanayım diyorum. Şimdi oyun almayı düşünüyorum, ne alayım? Tavsiyeniz var mı?

Aklımda Black Myth: Wukong ve Stellar Blade var aslında. Üstüne biraz daha koyup bu iki oyundan birini alayım diyorum. Hangisi daha keyifli sizce?

Tabii önerilere ve tavsiyelere açığım. Sanırım indirimler bitmiş, oyunlar biraz pahalı gibi. Yakın zamanda indirimlerde olmayacak sanırım.

Yorumlarınızı bekliyorum bu konuda.
Hocam ben '' War Mongrels '' oyununu da tavsiye ederim. Tarihi olayları güzel işlemiş bir strateji oyunu ve izometrik bakış açısına sahip

Hocam ben " war mongrels " oyununu da tavsiye ederim. Tarihi olayları güzel işlemiş bir strateji oyunu ve izometrik bakış açısına sahip.

Hocam 13 TL fiyatı, bedavadan biraz pahalı. Türkçe imiş oda. Bonus niyetine Wukong ile birlikte aldım. Teşekkür ederim. :D

Wukong patlattım az önce. Bu firma biraz aç gözlü yalnız, doğru düzgün indirime hiç girmedi. :LOL: Sadece Dualsense mi yoksa Xbox Controller mi oynamak bu oyunu? İkisi de var elimde. Yoksa klavye mouse ile daha mı iyi? Sen hangisiyle oynuyorsun? @27294