Yer
İstanbul
Akşam gün içindeki telaştan sonra BF1 Online oynuyorum genelde, ya da nadiren Forza Horizon 4 veya ETS 2 Multiplayer giriyorum direksiyonla. YouTube'da bir yerde Mining'e kıyasla sürekli oyun oynamanın ekran kartını daha çok yıpratacağı yazıyordu. O yorumdan sonra biraz tediriginlik oluştu nedense. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam gün içindeki telaştan sonra BF1 Online oynuyorum genelde, ya da nadiren Forza Horizon 4 veya ETS 2 Multiplayer giriyorum direksiyonla. YouTube'da bir yerde Mining'e kıyasla sürekli oyun oynamanın ekran kartını daha çok yıpratacağı yazıyordu. O yorumdan sonra biraz tediriginlik oluştu nedense. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

İsteseniz de istemeseniz de eskiyecek yipranacak. Kullanmayıp kendi konfor alanınızdan ödün verdikten sonra gaming PC'nin falan ne lüzumu var ki. Mesela insan da yaşadıkça ölen bir şey. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Riskli sıcaklıklara ulaşmıyorsa sorun olmaz. Oyun oynayacaksınız tabi kartın işi bu sadece görüntü vermeye yarayacaksa dahili grafik kartlı işlemcileri kullanırdık.

Kafana takılacak bir şey değil oyun oynayamazsın yoksa, şöyle diyeyim GTX1070 vardı bende 8 yıl kullanıldı toplam ve sıcaklık artışı dışında hiçbir sorunu yoktu. Hatta OC yapıyorduk kartı, NVIDIA mimari konusunda çok başarılı.