Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Ayarlar > Sistem > Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan.Chrome kullanıyorum öyle bir seçenek bulamadım tam olarak yerini tarif edebilir misiniz?
Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırmayı kapalıysa açıp, açıksa kapatıp öyle dener misiniz?Arkadaşlar oyun oynarken arkada video izliyorum fakat oyuna girdiğim gibi video donmaya başlıyor her 5 saniyede bir 3-4 saniye donuyor. Sistem özelliklerim ve internetim gayet iyi bunu nedeni nedir?
Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırmayı kapalıysa açıp, açıksa kapatıp öyle dener misiniz?
Ayarlar > Sistem > Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan.Chrome kullanıyorum öyle bir seçenek bulamadım tam olarak yerini tarif edebilir misiniz?
Sorunum çözüldü teşekkürler.Ayarlar > Sistem > Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan.
Eki Görüntüle 136939
Ben bu sorun için yedek tarayıcı tutuyorum. Zaten çoğu kanalı da kendi hesabımın önerilerine düşmesin diye FreeTube üzerinden izliyorum. FreeTube de bir seçenek eğer abone olma vb. ile uğraşmıyorsanız. Kısaca Google üyeliği yok ve videolara yorum yapamıyorsunuz. Ama abone olma ve geçmiş tutma gibi ayarlar var.Donanım hızlandırma açıksa kapat kapalıysa aç ama açtınmıda kick gibi platformlarda veya youtup canlı yayınlarda takılmalar olabiliyor aklında olsun öyle bir şey olursa kapatırsın.