Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Bazen oyunu yeni açınca birkaç dakika sürekli geliyor sonradan kesiliyor. Bugün de bununla karşılaştım. Geri bakma tuşuna basınca ses geliyor. Elimi bırakınca susuyor. İlk izlenimlerime göre sıvı soğutucu pompasından ama PSU'dan da olabilir. Sıcaklıklarımda ve PC'nin işleyişinde bir sorun yok, sadece bu ses var anormal olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aklıma sadece farklı frekansta rezonans yapan Coil Whine ihtimali geldi çünkü ekrandaki görüntüye göre çıkan ses değişiyor. Güç geçmiyor ki yeni bir şey ile karşılaşmayalım. İlginç.
Klavye ve fan sesinden hiç bir şey anlaşılmıyor ki hocam. Cızırtı gibi ses mi çıkarıyor hocam?
Hocam klavye sesini bilerek fazla verdim basınca olduğu anlaşılsın diye. Ben klavyeye bastıktan sonra pcden WAAAAAĞ diye bir ses geliyor. Sesi fullerseniz çok net anlaşılır.

Büyük ihtimalle sesi çıkaran sıvı soğutucunuz, kasayı hafif yatırın. Ses azalıyor ise sıvı soğutucudan kaynaklıdır. PSU'da şüpheleniyorsanız kulağı PSU'ya dayayın dinleyin.

Aklıma sadece farklı frekansta rezonans yapan Coil Whine ihtimali geldi çünkü ekrandaki görüntüye göre çıkan ses değişiyor. Güç geçmiyor ki yeni bir şey ile karşılaşmayalım. İlginç.
Evet hocam bugün kararlaştırdım ses PSU'dan geliyor ve büyük ihtimalle Coil Whine. Bu şekilde kullanmam sorun yaratır mı?