AthenaBey
Çalışkan
Olay Görüntüleyicisi hata açıklamalarını ekliyorum. Hangi oyunu oynarsam oynayayım bilgisayarım belli bir süre sonra yeniden baslatılıyor.
Hocam Dcom'un bilgisayarın restart atmasıyla ilgisi olacağını fazla zannetmiyorum. Sıcaklıklarınız nasıl acaba?
Hocam donanım bilgilerinizi atabilir misiniz acaba bir kontrol edeyim.Sıcaklıklarda bir sorun yok,
Ek olarak 2 tane RAM satın aldım, RAM'ler takıldıktan sonra bu hatayı vermeye başladı bilgisayar. RAM'ler uyumlu watt değerleri birebir aynı. Muhtemelen PSU yetmemeye başladı diye düşündüm ben.
psu kaç watt?RAM FuryBeast 8x2 3200 MHz CL16
Ekran kartı 6700 XT
Anakart B560M +
İşlemci i7 10700F
650 w da psu var.
Ramleri kontrol ettikten sonra sonuçlarından eminsen. PSU değiştirin. (Yükseltin.) Aynı sorunu yaşayan (4090 'lı sistem) birisi olarak 1000W yeterli demelerine karşın değiştirdim. Şuan 8K da bile bilgisayarım artık kapanmıyor.Muhtemelen PSU yetmemeye başladı diye düşündüm ben.
PSU ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum, tabii eğer kalitesiz falan değilse. Memtest86 kullanarak RAM'lerin'i test et, ben şu anlık RAM'den şüpheleniyorum ama test etmeden bilemeyiz, çok başka bir problemde olabilir.