Çözüldü Oyun oynarken bilgisayar kilitleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aacilka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aacilka

Başarılı
Bazen oyunlarda PC bir anda gidiyor aynı uyku modunda gibi klavye mouse falan çalışıyor ama ekran fanlar duruyor PC'yi geri açmak için tuşa bastığımda hiçbir şey olmuyor ne kapanıyor ne açılıyor açmak için Power'i şalterinden kapatıp geri açmak gerekiyor ondan sonra düzeliyor. Isıdan kaynaklı değil, en basit Valorant'ta bile yaşadım.

Sistem özelliklerim:

Gigabyte Aorus RTX 3090
Ryzen 7 3700X
MSI B450 Tomahawk Max
LC-Power 1000W 80+ Titanyum
Kingston Fury 2x8 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
@RAIDON hocam o Aorus, MSI, Gigabyte merkezleri senin için çok mu önemli? Önemli değilse kaldır. Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir mi?

Hocam MSI ve Gigabyte sitesinden indirdim virüs bulaşcağını sanmıyorum Kaspersky antivirüsüde var bilgisayarda.

@RAIDON virüsten dolayı demiyorum. Bunlar sistemde hız aşırtma falan yapmış olabilmesinden dolayı dedim. Eğer ki önemliyse silmeyin zaten. Ancak benim önerim temiz bir format. Bir de bana Windows+r winver yazıp görüntü atar mısın?

Dosya Ekleri

• IMG_20240101_144341.webp
    161,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…