Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aacilka

Başarılı
Bazen oyunlarda PC bir anda gidiyor aynı uyku modunda gibi klavye mouse falan çalışıyor ama ekran fanlar duruyor PC'yi geri açmak için tuşa bastığımda hiçbir şey olmuyor ne kapanıyor ne açılıyor açmak için Power'i şalterinden kapatıp geri açmak gerekiyor ondan sonra düzeliyor. Isıdan kaynaklı değil, en basit Valorant'ta bile yaşadım.

Sistem özelliklerim:

Gigabyte Aorus RTX 3090
Ryzen 7 3700X
MSI B450 Tomahawk Max
LC-Power 1000W 80+ Titanyum
Kingston Fury 2x8 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam.

Kod:
RADAR_PRE_LEAK_64

Bu belleklerle ilgili bir durummuş. Memtest86 ile test edebilirsiniz. Ayrıca başka rapor bulabilirseniz yine atar mısınız? Kesinleştirelim işi. @Yener K hocam siz ne düşünüyorsunuz? Başka hangi oyunlarda oluyor bu?

Başka görünen hata yok hocam testi başlattım şimdi bitince geri dönüş yaparım.

Hocam.

Kod:
RADAR_PRE_LEAK_64

Bu belleklerle ilgili bir durum. Memtest86 ile test edebilirsiniz. Ayrıca başka rapor bulabilirseniz yine atar mısınız? Kesinleştirelim işi. @Yener K hocam siz ne düşünüyorsunuz? Başka hangi oyunlarda oluyor bu?

RAM'lerin uç kısımlarını altın gibi olan uç kısımlarını bir okul silgisiyle yavaşça sil ve geri tak sonra tekrar dene RAM'lerde oksitlenme olabilir.

Memtest de sorun çıkmadı hocam RAM'leri de çıkardım sildim oksitlenme var gibi durmuyordu şu ana kadar CS2 de 2 kez ETS de 4 kez Valorant'ta 1 kez 7 Days to Die da 5 kez oldu GTA 5 dede 2-3 kez oldu ama uzun bir süre 7 Days to Die ve CS2 de kapanma yaşamadım.

@RAIDON büyük ihtimalle RAM'lerde kasa içerisinde slotta sorun vardı. Ya oksit vardı sen görmedin ya da tak çıkar yapmak işe yaradı. Biraz daha test et ve geri dönüş yap.

Kod:
https://AMD-KeyId-907d65e9b562315997dd5ad086b2b7598957b92c.microsoftaik.azure.net/templates/Aik/scep aracılığıyla WORKGROUP\DESKTOP-V540ND5$ için SCEP Sertifikası kaydı başlatma işlemi başarısız oldu:

GetCACaps.
GetCACaps: Not Found.
{"Message":"The authority \"amd-keyid-907d65e9b562315997dd5ad086b2b7598957b92c.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}
HTTP/1.1 404 Not Found.
Date: Sun, 31 Dec 2023 11:49:51 GMT.
Content-Length: 121.
Content-Type: application/json; charset=utf-8
X-Content-Type-Options: nosniff.
Strict-Transport-Security: max-age=31536000;includeSubDomains
x-ms-request-id: 01e93bd6-9bab-47fb-8d24-2c2ddf4c20c5

Yöntem: GET(453ms)
Aşama: GetCACaps.
Bulunamadı (404). 0x80190194 (-2145844844 HTTP_E_STATUS_NOT_FOUND)

Kod:
Sorgu erişimi iş nesnesi \BaseNamedObjects\WmiProviderSubSystemHostJob açılamıyor. Çağıran işlemin bu işi açma izni olmayabilir. Veri bölümünün ilk dört baytı (DWORD) durum kodunu içerir.

Kod:
Winlogon bildirim abonesi <SessionEnv>, kritik bir bildirim olayını işleyemedi.

Hocam test ettim gene kapandı ve olay görüntüleyicisinde bu tarz şeyler var önemli gibi duran her şeyi attım.

@RAIDON
Buradan pek anlamıyorum buna göre atarsanız daha detaylı bakacağım.

@RAIDON
Buradan pek anlamıyorum buna göre atarsanız daha detaylı bakacağım.

Dosya linkleri bunlar hocam. Saat 14.49 da kapanmıştı bilgisayar.

@RAIDON chipset sürücülerin güncelle? Sorun Windows büyük ihtimalle. Ayrıca bilgisayarında Aorus, Gigabyte, MSI Control Center'ları mı var?

AMD chipset driver uygulmasından güncelleme yapmıştım zaten Aygıt Yöneticisi'nden driver güncelleme gerektiren bir şey gözükmüyor ve evet o programlae var Gigabyte Control Center MSI Center falan.